test

Promoții de cazino pe care nu trebuie să le ratezi

Promoții de cazino pe care nu trebuie să le ratezi

Una dintre cele mai mari atracții oferite de cazinourile online, sunt, fără îndoială, bonusurile. Promoțiile extrem de tentante oferite atât jucătorilor noi, cât și celor cu experiență, sunt un motiv în plus pentru fiecare dintre noi să ne îndreptăm atenția spre jocurile de noroc. Fie că îți place să te distrezi cu o partidă de poker online sau ești fanul declarat al sloturilor, sub nicio formă nu trebuie să ratezi ofertele cazinourilor online. Care sunt acestea? Vom vedea în continuare!

 

1. Pariurile gratuite

Evident, orice este gratuit este considerat atractiv. Multe cazinouri online au folosit această ofertă specială pentru a atrage membri noi, motiv pentru care pariurile gratuite au continuat să rămână una dintre atracțiile principale. Acest tip special de pariu va veni în general cu o serie de condiții și restricții, deși acestea nu sunt nefavorabile în marea schemă a jocului. De exemplu, un pariu gratuit poate fi utilizat numai atunci când a fost plasat un pariu cu o anumită sumă de bani reali sau poate fi furnizat atunci când a fost efectuat un depozit. Mai exact, există anumite cerințe de pariere asociate cu astfel de bonusuri.

De cele mai multe ori, banii câștigați dintr-un pariu gratuit nu vor putea fi retrași. Însă acești vor fi putea folosiți pentru noi pariuri. Cu toate acestea, regulile diferă de la cazino la cazino, motiv pentru care este întotdeauna important să citești cu atenție termenii și condițiile fiecărei promoții.

pariuri-duble

2. Pariurile duble

Pariul dublu este o tehnică de participare la pariurile sportive utilizată de jucători pentru a profita de pariurile gratuite și stimulentele oferite de casele de pariuri. În general, este considerat lipsit de risc, deoarece se bazează mai degrabă pe aplicarea unei ecuații matematice decât pe noroc. Pariurile duble sunt o metodă de transformare a pariurilor gratuite oferite de casele de pariuri online în bani reali. Acest lucru poate fi făcut prin acoperirea tuturor rezultatelor potențiale ale unui eveniment sportiv prin plasarea mai multor pariuri. Făcând acest lucru, poți obține profit de fiecare dată, deoarece nu mai contează ce echipă a câștigat evenimentul sportiv. Câștigarea unui astfel de pariu nu va recompensa participanții cu sume impresionante. Ca alternativă, este posibil ca un procent mic să fie câștigat.

 

3. Bonus de bun venit

Jucătorii pot primi bonusuri doar pentru deschiderea conturilor la anumite cazinouri online. Acesta poate fi unul dintre cele mai ușoare moduri de a obține un bonus, deoarece tot ce este nevoie să faci este să te înregistrezi la un și vei fi recompensat cu o serie de premii. Acestea pot varia de la pariuri gratuite, bonusuri cu depunere, bonusuri fără depunere sau rotiri gratuite. Din punct de vedere al cazinoului, acestea pot fi unul dintre cele mai importante bonusuri pe care le pot oferi jucătorilor, deoarece în acest mod cazinoul va oferi potențialilor clienți noi o perspectivă asupra a portofoliului de jocuri. Pe de altă parte, jucătorii pot folosi aceste bonusuri de bun venit ca mijloc de a testa dacă un cazino online este potrivit preferințele lor în ceea ce privește jocurile de noroc.

 

4. Oferte de bun venit fără risc

Un bonus de bun venit fără risc este exact ceea ce sugerează numele: un bonus de bun venit care oferă pariorilor zero riscuri pentru miza lor. Acest tip de bonus este avantajos atât pentru jucător, dar și pentru cazino, chiar dacă pariul plasat a fost pierdut. De exemplu, multe cazinouri și case de pariuri online vor oferi membrilor noi și celor deja existenți un pariu fără risc la un meci de fotbal în care jucătorii pot face o selecție știind că nu vor plăti pentru aceasta. Dacă pariul se dovedește a fi câștigător, jucătorul va intra în posesia profitului, dar jucătorul pierde pariul, acesta va primi miza înapoi ca pariu gratuit.

cote-sporite

5. Cote sporite

Cotele sporite sunt cote umflate artificial de casele de paruri. Scopul acesta este atragerea de noi jucători. Acest tip de pariu ofertă este, de obicei, destinată numai jucătorilor noi, așadar este important să profiți de bonus.

Casele de pariuri oferă de regulă aceste cote sporite cu ocazia anumitor evenimente sportive, cum ar fi meciurile de fotbal, jucătorii putând plasa un pariu pe rezultatul final al unui joc cu cote sporite pe scorul care este cel mai probabil. Într-adevăr, trebuie remarcat faptul că pariul va avea probabil restricții, cum ar fi posibilitatea de a plasa anumite sume maxime de bani. Cu toate acestea, cotele sporite reprezintă  o ofertă de pariuri care poate completa experiența din orice cazino online.

Operatorii de pariuri online vor rula deseori oferte speciale și pariuri gratuite în jurul evenimentelor mari care se petrec în lumea sportului și a cazinourilor online pentru a stimula angajamentul jucătorilor față de cazino.

 

Așadar, acestea sunt principalele tipuri de bonusuri pe care majoritatea cazinourilor online le oferă clienților. Pentru a profita din plin de toate beneficiile, nu rata nicio ofertă. Amintește-ți că este întotdeauna important să citești cu atenție termenii și condițiile fiecărei campanii promoționale. Mult succes!