Prințul George, în primele fotografii oficiale

Prințul George, în primele fotografii oficiale

Prințul George, bebelușul regal, a fost fotografiat împreună cu părinții săi, prințul William și ducesa de Cambridge, Kate Middleton, portretul oficial de familie fiind realizat de tatăl lui Kate, Michael Middleton.

Faptul că aceste fotografii au fost făcute de tatăl lui Kate, fost angajat al British Airways devenit om de afaceri, este o noutate, Palatul Buckingham recurgând până acum la fotografi profesionişti pentru primele instantanee ale noilor veniţi în familia regală, notează AFP.

printul_george3Cele două fotografii au fost făcute pe grădina din spate a reşedinţei Middleton, în Berkshire, şi îi înfăţişează pe prinţul William şi pe ducesa Catherine zâmbind, iar în braţele acesteia pe micul prinţ George, potrivit „Daily Mail“.

„Este o decizie neobişnuită, dar poate reflectă abordarea tinerească pe care prinţul William vrea să o aducă”, a comentat fotograful de celebrităţi Brian Aris. ”Hotărârea de a le face [fotografiile] într-un mod atât de informal înseamnă că poate le lipseşte nivelul de solemnitate care ar fi aşteptat în mod normal. Dar, în ansamblu, aş spune că este destul de înviorător.