Primul magazin TAG Heuer din Sud-Estul Europei, deschis in Baneasa Shopping City, prin intermediul Cellini

Primul magazin TAG Heuer din Sud-Estul Europei, deschis in Baneasa Shopping City, prin intermediul Cellini

Cellini, in calitate de partener oficial TAG Heuer in Romania, anunta deschiderea unicului magazin monobrand din Sud-Estul Europei, al prestigioasei marci de ceasuri elvetiene. Magazinul deschis saptamana trecuta a necesitat o investitie de aproximativ 300.000 Euro.

Situat la parter, langa Cellini Grand Boutique, magazinul TAG Heuer promite sa ofere o experienta unica, atat prin designul exclusivist cat si prin modelele de ceasuri prezentate. Astfel, impatimitii marcii si publicul interesat de cele mai actuale colectii de ceasuri pot patrunde in universul TAG Heuer. Ceasuri din colectiile Carrera, Formula 1, Connected, Aquaracer etc. pot fi gasite de acum in Baneasa Shopping City.

“Suntem onorati sa deschidem primul magazin monobrand TAG Heuer din Sud-Estul Europei. Cu atat mai mult cu cat conceptul noului magazin aduce cu sine inovatie si cucereste printr-un design interior si exterior de exceptie, oferind o experienta de shopping unica, alaturi de personalul experimentat gata sa faca cele mai potrivite recomandari in materie de ceasuri.”, a declarat Dragos Nicolae, Managing Partner Cellini Group.

TAG Heuer_Monaco Calibre 11Cu o pasiune desavarsita inca de la infiintare pentru domeniul sportiv – cursele de masini, in special, TAG Heuer reprezinta una dintre cele mai apreciate marci de ceasuri din lume. De-a lungul istoriei sale, mecanismele si inovatiile TAG Heuer au atras atentia intregii lumi orologiere: inventarea si brevetarea “pinionului oscilant” (1887), primul cronograf de bord pentru automobile (1911), primul cronometru “Autavia” pentru masinile de curse (1933), lansarea legendarului cronograf “Carrera” (1964), primul cronograf cu cuart  “Chronosplit” din lume (1975), conceptul revolutionar si unic al colectiei “Monaco” sau reinventarea oscilatorului “Pendulum”.

Toate ceasurile TAG Heuer sunt supuse unor numeroase teste de rezistenta (temperaturi extreme, socuri, etanseitate s.a.m.d.) si de verificare a standardelor materialelor, astfel incat sa se reflecte intotdeauna calitatea in fiecare componenta.

Despre Cellini

Cellini, cea mai veche retea de magazine de bijuterii si ceasuri din Romania, si-a castigat reputatia de lider de piata in distributia si comercializarea produselor de lux ca urmare a dorintei de a oferi produse de calitate ale unor prestigioase marci de ceasuri si bijuterii.

Inca din 1999, anul in care primul magazin Cellini s-a deschis in Bucuresti, produsele si serviciile oferite au devenit sinonime cu originalitatea si cu calitatea, cele doua valori care stau la baza strategiei sale de business.

Cellini este partenerul principal in Romania al celor mai mari grupuri producatoare de ceasuri si bijuterii din lume: Grupul Swatch (Omega, Longines, Tissot, Swatch, Rado, Calvin Klein), LVMH (Hublot, TAGHeuer, Zenith), Richemont

(Cartier, IWC Schaffhausen, Vacheron Constantin), la care se adauga renumite branduri de bijuterii precum Fabergé, Meister, Leo Pizzo, Casato, Maria Granacci, Eva Nobile, Carezze, Bambini Preziosi, Insieme sau Dogma.

Magazinele Cellini pot fi gasite in Bucuresti (Baneasa Shopping City – 3 magazine, AFI Cotroceni, Bucuresti Mall, Promenada Mall, Mega Mall, ParkLake), Constanta si Ploiesti, precum si online, pe www.cellini.ro.