Oreste îl face praf pe Mircea Badea: Mi-a fost o infinită milă de Singurătatea acestui băiat necopt la 45 de ani…

Oreste îl face praf pe Mircea Badea: Mi-a fost o infinită milă de Singurătatea acestui băiat necopt la 45 de ani…

Oreste Teodorescu îl face praf pe Mircea Badea, după ce prezentatorul de la Antena 3 a fost făcut KO în ring de Tedi Motociclistul, în timpul unui meci demonstrativ care a avut loc într-un mall din Capitală. „Nu vă bateți joc de un băiat cu probleme la mansardă”, a scris Oreste pe contul personal de Facebook.

„Doamne fereşte! Chiar nu-l mai iubeşte nimeni pe băiatul ăsta? Alo, familia, părinţii, colegii… chiar nu realizaţi degradarea neuronală a celui pe care pretindeţi că îl apreciaţi? Să profitaţi de el , să-i păpaţi banii şi să-l încurajaţi în demența lui mi se pare absolut cinic şi grotesc! Oricât de mare e distanţa dintre noi acum, în calitate de fost prieten trag un semnal de alarmă! Nu vă bateţi joc de un om cu grave probleme la mansardă, ajutaţi-l!”, a scris Oreste Teodorescu după ce Mircea Badea a urcat în ring cu Tedi Motociclistul și a fost făcut KO după doar 6 secunde, cu o lovitură de genunchi în zona feței.

„Efectiv mi-a fost o infinită milă de Singurătatea acestui băiat necopt la 45 de ani… Rușine tuturor care încurajează circul ăsta penibil!,” și-a încheiat Oreste postarea de pe Facebook. Mircea Badea și Oreste Teodorescu au fost buni prieteni în urmă cu mai mulți ani. Cei doi au prezentat împreună un show TV, însă relația dintre ei s-a răcit din cauza opiniilor politice diferite formate în timp. Chiar dacă și-au mai trimis uneori săgeți în emisiunile televizate sau pe Facebook, Badea și Oreste au evitat să se răfuiască.