Oreste, catre Mircea Badea: ‘Pui de turnător, te voi dezbrăca foaie cu foaie ca pe o ceapă’

Oreste, catre Mircea Badea: ‘Pui de turnător, te voi dezbrăca foaie cu foaie ca pe o ceapă’

Un nou episod din filmul razboiului dintre Oreste Teodorescu si Mircea Badea. Oreste îl numeşte pe Mircea Badea pui de turnător care sustine “scursurile societății, penali, borfași, securiști și PCR-isti de ultima speța”.

Oreste s-a luat Mircea Badea dupa ce acesta a participat la manifestatia organizata, sambata, 9 iunie 2018, de PSD in Piata Victoriei. Zecii de mii de oameni au venit din toate colturile tarii pentru a protesta impotriva asa-zisului stat ‘paralel’.

Cum era de asteptat, prezentatorul de la Antena 3, Mircea Badea, a transmis din mijlocul multumii si si-a aratat sustinerea fata de partidul aflat la guvernare. El a mai spus ca mitingul PSD a distrus miscarea #rezist.

„Trăiesc o Nirvana văzându-i pe ăştia (susţinătorii #rezist) cum se tăvălesc în chinuri“, a declarat Mircea Badea.

“Dragul meu strigoi Mircea Badea…

Te-am ignorat o vreme, dar delirul narcotic în care te situezi de câteva zile,ma obliga sa-ți reamintesc suma eșecurilor tale absolute din ultimii 14 ani… iti mărturisesc cu toată deferența unui păcătos fata de o scursura ca m-a starnit reacția ta la prima poza…și pentru ca ai ajuns vizitat de Dementorul care îți fura fericirea (uita-te la tine, poza a doua) încerc sa te trezesc la realitate înainte sa mori intoxicat cu propriul venin:

Campionule:

1. Pe plan fiziologic (Mușchii tai, carte nu are) te-a ridiculizat motociclistul in fata lumii întregi și tot arogant ai rămas

2. Pe plan politic nu ai nici o izbânda, toți cei pe care i-ai susținut și o faci in continuare sunt scursurile societății, penali, borfași, securiști și PCR-isti de ultima speța, tu însuți fiind un pui de turnător, și tot tu strigi ca un apucat împotriva securismului. Chiar nu ai nici o jena!

3. In plan intelectual/spiritual ești sub Bianca Dragusanu, deci no comment

Îți declar ca începând de azi, dacă nu revii la minimul bun simt uman, te voi dezbraca foaie cu foaie ca pe o ceapa , pana când vei rămâne singur in sufragerie. Sufrageristule!

Singura diferența dintre tine și cel de lângă ( poza 3) este ca tu știi exact ce faci !!!”, a scris Oreste Teodorescu pe Facebook.