O profesoară care avea o relaţie cu un minor a fost prinsă datorită unei aplicaţii de monitorizare pentru smartphone

O profesoară care avea o relaţie cu un minor a fost prinsă datorită unei aplicaţii de monitorizare pentru smartphone

O aplicaţie de smartphone care monitorizează acctivitatea pe internet a copiilor a dus la arestarea unei profesoare. Aceasta avea o relaţie sexuală cu un băiat de 13 ani, potrivit tatălui copilului. 
Profesoara, Brittany Zamora (foto) în vârstă de 27 de ani, ar fi întreţinut cel puţin trei contacte sexuale cu elevul, potrivit poliţiei, în clasă şi în maşina femeii. „Brittany Zamora este un monstru”, a declarat tatăl băiatului.
Părinţii minorului intenţionează să dea şi şcoala, Las Brisas Academy Elementary School din Goodyear, la care lucrează profesoara în judecată.
 Brittany-Zamora7

Prin intermediul aplicaţiei au fost descoperite mesaje cu caracter sexual schimbate de Zamora şi elev. Acestea includeau şi imagini nud cu tânăra profesoară: “Te vreau în fiecare zi fără limită de timp. Dacă aș putea să renunț la slujbă și să facem s… toată ziua, aș face-o.”
Aplicaţia care i-a avertizat pe părinţi de comportamentul indecent al cadrului didactic se numeşte Sentry Parental Control. Aceasta monitorizează aplicaţii de chat – precum Facebook Messenger sau WhatsApp – şi le transmite părinţilor alerte atunci când descoperă ceva suspicios, fie că este vorba de text, video sau imagini.
sursa: go4it.ro