O fostă membră a Pussycat Dolls susține că trupa era paravan pentru o „rețea de prostituție”

O fostă membră a Pussycat Dolls susține că trupa era paravan pentru o „rețea de prostituție”

Kaya Jones, o fostă membră a trupei Pussycat Dolls, care a părăsit grupul înainte de lansarea primului lor hit „Don’t cha”, susține că directorii din industria entertainmentului le abuzau pe fete și le forțau să întrețină relații sexuale cu diverse persoane, relatează The Telegraph.

Jones, în vârstă de 33 de ani, s-a alăturat trupei în 2003, când avea doar 19 ani. În mai multe mesaje publicate pe Twitter, Kaya Jones susține că a părăsit trupa tocmai din cauza numeroaselor abuzuri din industria muzicii:

„Adevărul meu. Nu am fost într-o trupă de fete. Eram într-o „rețea de prostituție”. Ah, și se întâmpla să cântăm și să fim faimoase. În timp ce aceia care ne dețineau făceau toți banii. Cât de rea era situația? Suficient de rea încât să renunț la visurile mele, la colegele de trupă și la un contract de 13 milioane de dolari. Știam că vom ajunge pe primul loc în topuri. Vreau să explice liderul trupei de ce o altă fată s-a sinucis. Să spună public cum ne distrugea emoțional.

Ca să faci parte din trupă trebuia să știi să joci în echipă. Adică să te culci cu cine îți spuneau ei”, afirmă Kaya Jones.

Tânăra a mai susținut și că adeseori fetele erau drogate și amenințate să nu cumva să îndrăznească să sufle un cuvânt despre ce se întâmpla în spatele ușilor închise:„De ce nu am mers la poliție? Pentru că toate eram abuzate. Eu am fost personal amenințată că dacă spun ceva, o să fiu ucisă sau că acela va fi sfârșitul carierei mele”.

Potrivit acesteia, tinerele erau plătite cu 500 de dolari pe săptămână, iar Robin Antin, fondatoarea trupei, și casa de discuri luau restul banilor.

Antin a respins toate acuzațiile aduse de Kaya Jones și a declarat că aceasta își caută „cele 15 minute de faimă”. Aceasta mai spune că Jones nu a fost niciodată o membră a trupei, ci doar a dat câteva probe.

Kaya Jones a părăsit trupa Pussycat Dolls în 2005. În 2003, în grup au intrat Nicole Scherzinger, Melody Thornton, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta și Kimberly Wyatt. Cele șase au format trupa care în 2005 lansa hit-ul „Don’t Cha”, cu care au devenit celebre pe plan internațional.

sursa: Digi24