Numerologul Mihai Voropchievici explica de ce Donald Trump are mari sanse sa devina presedintele SUA

Numerologul Mihai Voropchievici explica de ce Donald Trump are mari sanse sa devina presedintele SUA

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a analizat alegerile din Statele Unite ale Americii si a dezvaluit cine va castiga fotoliul de la Casa Alba.

Donald Trump are numar de destin 4, in timp ce Hillary Clinton il are pe 9, acelasi numar al destinului pe care l-a avut Victor Ponta in anul 2014 si a pierdut alegerile. Voropchievici sustine ca Donald Trump are toate sansele sa detina fraiele la Casa Alba incepand din 8 noiembrie, ziua alegerilor prezidentiale in SUA.

„Hillary are probleme de asociere cu ceilalti, este o femeie foarte dificila. Din cauza necajitului aluia, Bill, nu mai e o femeie concilianta. Sa stiti ca in padure, toti stejarii sunt puternici, dar daca vii cu drujba… Bill si Hillary nu se potrivesc deloc. Ei nu au o relatie”, a dezvaluit numerologul in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

„Oamenii pragmatici o vor vota pe Hillary Clinton. Ce vrea americanul? Sporturi extreme, teribilism, tot ce inseamna forta… Hillary Clinton este doar o supravietuitoare. Din cauza ca e nehotarata, pierde oportunitati tocmai atunci cand trebuie sa definitiveze. Mai pe romaneste, se ineaca precum tiganul la mal. Imi pare rau ca pentru ea e an personal 9”, a mai spus Voropchievici.

„O sa calculez cand va fi urmatorul presedinte de culoare, cu data exacta – luna si an”, avertizeaza Mihai Voropchievici.

photocredit:panampost.com