Numerologie 2020. Previziuni în funcție de numărul personal

Numerologie 2020. Previziuni în funcție de numărul personal

Numerologia ne influențează viața mai mult decât ne dăm noi seama. Fără să realizăm, tot ce există în jurul nostru este realizat din numere. Numerele ne pot ajuta să ne influențăm singuri norocul.

Numerologie 2020. Cum se poate calcula numărul fiecărui nativ în parte:

– ziua și luna nașterii se adună până se obține o singură cifră.

– rezultatul se adună cu numărul patru (numărul anului 2020).

– numărul obținut se adună până rezultă o singură cifră.

Numărul 1

Anul 2020 se anunțul unul plin de realizări pentru tine, mai ales pe plan profesional, acolo unde vei avea parte de numeroase aprecieri. Acest lucru te motivează și te face să devii chiar mai bun în ceea ce faci.

Numărul 2

În anul 2020, persoanele cu cifra astrală 2 vor reuși să treacă peste anumite prejudecăți și să le demonstreze celor care nu au crezut în ei că sunt capabili de orice își propun.

Numărul 3

Cei care au ca număr personal 3 se vor decide în acest an ce își doresc să facă cu viața lor și încep să muncească în acest sens.

Numărul 4

Previziunile astrologice legate de numerologie, în ceea ce privește anul viitor, pentru cei cu numărul personal 4 sunt excelente, mai ales atunci când îți dorești să-ți schimbi locul de muncă sau, pur și simplu, să începi ceva nou.

Numărul 5

În cazul în care îți dorești să faci ceva de foarte multă vreme, însă nu ai curajul necesar sau bani, conform predicțiilor pentru 2020, acel moment a sosit.

Numărul 6

În acum ce vine, se arată o serie de conflicte cu unii colegi de muncă, iar aceste tensiuni pot afecta actualul loc de muncă. Este recomandat să vă pastrați calmul și să tratați orice situație cu seriozitate și respect, indiferent despre cine este vorba.

Numărul 7

Anul 2020 este unul favorabil pentru cei care se implică într-o relație de lungă durată. Ba mai mult decât atât, dacă ai deja un partener stabil, există numeroase șanse să se lege și o căsătorie.

citeste mai mult