Mister elucidat? Motivele decesului lui Michael Jackson

Mister elucidat? Motivele decesului lui Michael Jackson

Michael Jackson ar fi murit din cauza deciziilor sale gresite privind administrarea medicametelor care l-au ucis si a medicului care i le-a furnizar si nu din cauza AEG Live, a declarat avocatul AEG, Marvin Putman, in cadrul procesului intentat de catre familia lui Michael Jackson contra companiei AEG care trebuia sa organizeze concertele de revenire ale regelui pop.

De asemenea, Putman a dezvaluit faptul ca Michael Jackson nu le-a spus producatorilor concertelor ca el a folosit anestezicul propofol pentru a-si trata insomnia sa cronica.

Daca AEG Live ar fi stiut de acest lucru, compania ar fi anulat concertele planificate. “AEG n-ar fi fost de acord sa finanteze acest turneu, daca ar fi stiut ca Michael Jackson juca un fel de ruleta ruseasca in fiecare seara in dormitorul sau”, a spus Putman.

Avocatul a declarat ca AEG a incercat sa-l determine pe Michael Jackson sa nu-l angajeze pe dr. Conrad Murray, care ulterior a fost gasit vinovat de omucidere involuntara, dar cantaretul nu a dat niciun raspuns la solicitarea companiei.