Mihai Voropchievici: Cum va fi 2018, in functie de data nasterii

Mihai Voropchievici: Cum va fi 2018, in functie de data nasterii

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat cum va fi anul viitor în funcţie de cifra de destin a fiecăruia dintre noi. “Anul 2018 va fi an universal 2.  Cifra 2 este o cifră feminină,afectivă, responsabilă dar și puțin mai dură”.

Cum se calculeaza cifra destinului: este suma cifrelor din data nasterii.

De exemplu, 08.07.2000=8+7+2=17=1+7=8

“In aceasta lume exista persoane cu destin asemanator, cu anumite influente. Cifra destinului iti arata drumul pe care trebuie sa il urmezi in viata. Fiecare cifra de destin conduce undeva. Nu o poti schimba, dar o poti malea pentru a ajunge la ceea ce iti doresti.”, spune Voropchievici.

Exista doua cifre de destin care sunt exceptii: 11 si 22. Sunt cifre al caror destin are o cu totul alta chemare. Sunt cifrele care conduc la niste realizari importante, de exceptie.

”Sfatul pentru cei care au numărul de destin 2 este să nu se încreadă foarte mult în prieteni şi să nu dea bani cu împrumut.Ei vor avea un an bun, vor putea obţine un credit, un lucru de care vor avea nevoie.

Cei cu cifră de destin 4 vor avea un an benefic. Vor avea multe oportunităţi, însă va veni şi cu o ruptură. Poate va avea loc un divorţ. Cifra 6 este cea mai benefică, cei cu această cifră trebuie să aibă grijă cu relaţiile în familie.

Membrii familiei nu trebuie neglijaţi. Cei cu cifra 8 vor face nişte afaceri fantastic de bune în acest an”, a spus Mihai Voropchievici.

În ceea ce priveşte persoanele cu cifră de destin impară, aceştia vor avea un an mai puţin benefic.

”Cei cu cifra de destin 1 nu vor avea un an aşa benefic, ei trebuie să lase de la ei şi să se plieze indiferent de situaţie. Cei cu cifra de destin 3 trebuie să fie mai disciplinaţi în acest an. Trebuie să fie responsabil şi să muncească. Aceste semnificaţii se aplică şi pentru cei care au cifra de destin 5.”, a mai spus Voropchievici

Citeste continuarea pe Antena3.ro