Mihai Voropchievici: 2017, an universal care vine cu mari surprize

Mihai Voropchievici: 2017, an universal care vine cu mari surprize

Mihai Voropchievici a făcut previziuni numerologice pentru 2017. El a spus că anul următor va fi unul al schimbărilor şi al surprizelor.

Conform numerologului, anul 2016 a fost unul in care s-a incheiat un ciclu material al vietii. 2017 este un an universal, un an 1 (2+0+1+7=10 ; 1+0=1). Asta inseamna ca vine cu surprize mari.

„Daca nu am fost atat de ordonati anul acesta, intram cu ceva datorii in anul nou. Ma refer la absolut orice. Tu va trebui sa depui un efort de doua ori. De aceea primele doua luni sunt in trendul anului precedent”, a spus Mihai Voropchievici.

Anul 2017 este tensionat, cu tulburari adminstrative. Tot globul intra intr-un nou ciclu, o noua viata efectiv. Toate energiile sunt distribuite in egala masura pentru toti.

Cei care au cifre de destin impare – pentru ei sunt ani universali mult mai benefici. Singura exceptie este cifra 6, a bucuriei, care se pliaza pe absolut toti anii.

Totodata, fiecare om are anul lui personal. Daca ai 1 anul personal esti pe cai mari . Tu poti sa obtii o promovare. Unu inseamna evolutie. Daca ai an personal 2 si ai inteles ce vrei sa faci, vei merge usor, primesti impulsul respectiv.

Conform lui Mihai Voropchievici, urmeaza „perioade de mari schimbari la nivel national, anumite eveniment neasteptate, miscari spirutale originale. Posibile conflicte la nivel guvernamental. Griji si temeri pe scara nationala si internationala.”

Sursa: teotrandafir.com