Melodia zilei: KILLA FONIC feat. AMI – Antidot

Melodia zilei: KILLA FONIC feat. AMI – Antidot

Killa Fonic și AMI au lansat piesa ”Antidot”, o piesa care descrie despre durerea despărțirii. Actorul Marius Bodochi joaca in acest videoclip si îl întruchipează pe Killa la bătrânețe.

Marius Bodochi: “Pentru a intra în rol, m-a ajutat mesajul piesei, pentru că este dorința firească a fiecărui om de a fi mai cool, mai bun, mai frumos, și pe interior și pe exterior”

“Interpretând rolul lui Killa Fonic, m-am simțit mult mai tânăr, e muzica anilor 2020. Eu am crescut cu o altă muzică, dar ceea ce mă impresionează pe mine la artiștii din ziua de astăzi, la cei tineri cum e și Killa, este mesajul pe care îl au. Este un mesaj pe care eu îl simt pozitiv, nu este nimic rău sau negativ.

În toată muzica pare că artiștii se luptă pentru o viață normală, pentru a intra într-un fel de normalitate, pentru a nu privi un om și a nu îl judeca după look, după felul în care este îmbrăcat, ci după interiorul său, iar mie treaba asta îmi place tare mult. Pentru a intra în rol, m-a ajutat mesajul piesei, pentru că este dorința firească a fiecărui om de a fi mai cool, mai bun, mai frumos, și pe interior și pe exterior, dorința de a comunica cu ceilalți oameni, adică de a elimina cât se poate înstrăinarea dintre oameni în viața de zi cu zi”, a declarat pentru Infomusic.ro Marius Bodochi.

La rândul său, Killa Fonic se declară onorat de colaborare cu Marius Bodochi.

“Sunt onorat de prezența actorului Marius Bodochi în clip, a fost o plăcere să-l cunosc. Sper să vă placă ce a ieșit”, a spus Killa Fonic.

Killa Fonic este un trapper român. În prezent activează ca artist solo, după ieșirea în 2019 din trupa Șatra B.E.N.Z. Killa Fonic și-a creat propiul său label pe nume KHK (Killa House Klan).

La început de an Killa a dat lovitura cu piesa “Miami Bici”, compusă pentru filmul cu acelaşi nume, realizat de Bromania şi Codin Maticiuc, care au şi roluri principale în peliculă. Artistul a fost foarte ocupat în 2020, lansând în luna martie EP-ul “Taxi Driver”, compus şi produs în doar 3 zile. În 2019 muzicianul ne-a oferit hituri precum “Richie Rich”, dar şi “Bambolina”, colaborare cu Carla’s Dreams care s-a auzit mult timp la radio şi pe TV.

VEZI VIDEO AICI