Melodia zilei: Deliric x Silent Strike – Gaia ft. Alexandrina

Melodia zilei: Deliric x Silent Strike – Gaia ft. Alexandrina

Deliric1, pe numele sau real Razvan Eremia, cântă de peste 14 ani, numele său fiind legat de trupa C.T.C., pe care, alături de DOC, Vlad Dobrescu şi DJ Paul au înfiinţat-o în 1999.

In primavara anului 2002 “Facem records” a organizat concertul exclusiv de hip-hop “Reanimare 101” care a reunit nume precum Da Hood Justice, K-Gula, Cedry2k, Nwanda, Khidja Cloud Society, Raku, Pirats Klan, CTC. Evenimentul a adunat la un loc ascultatori de hip-hop din intreaga tara, doritori sa vada un concert in care marile nume ale genului se reuneau pe aceeasi scena. Prestatia CTC si Armada (crew format din CTC, Cedry2k si Nwanda) a uimit prin consistenta, flow debordant si corelare perfecta cu DJ-ul trupei, Paul, elemente pe care publicul de specialitate le intalnise mai rar.
Dupa diverse aparitii pe compilatiile momentului a urmat primul proiect CTC, si anume EP-ul “CTC & Cedry2k”, definitoriu pentru stilul deloc conventional abordat de trupa. Apreciat de cei implicati in fenomen, EP-ul a fost primit excelent, membrii trupei incepand sa fie invitati pe albume ale artistilor consacrati (RACLA – Plus Infinit, K-Gula – Visuri in intuneric, Da Hood – Nascut pentru asta, RACLA – Patratul rosu) in asteptarea unui album propriu. Lansarea EP-ului are loc in acelasi timp cu cea a primului album semnat Raku, scos de asemenea sub sigla “Facem records”. In acelasi timp CTC participa la diferite concerte in Bucuresti si in tara in scop de promovare, acumuland o vasta experienta concertistica.
Inregistrarile pentru album incep in 2002, lucrul fiind laborios doar din dorinta de a furniza publicului un material diferit de orice alt produs din punct de vedere al stilului, tematicii si modului de abordare al subiectelor. Si in aceasta perioada colaborarile continua, CTC fiind invitati atat pe albumele ZALE – “Chei Verbale”, Bitza – “Sinuciderea unui inger”(piesa “All Star part 1” feat. VD & DJ Paul avand si videoclip), K-Gula “Schimbari”, cat si pe compilatii ca “Loop records”, “Afront – The Under Project” si “Proiectul Verde” (piesa CTC – “Original Verde” beneficiind si de videoclip).
In august 2005 apare pe piata LP-ul “Dificultati tehnice”, un material non-conformist cu o puternica tenta revolutionara anti-sistem. Cele 60 minute de hip-hop pur definesc CTC ca o trupa originala cu un sound unic, lucru reflectat si de videoclipul piesei “Orice” (in colaborare cu Nwanda si Yolo). (sursa: http://ctcprezinta.ro/ctc-biografie.php)