Mel B, topless la plaja la 42 de ani

Mel B, topless la plaja la 42 de ani

Mel B a renunțat în ultimele ei zile de vacanță la constumul de baie. Vedeta care purta un costum de baie roz, a renunțat la sutien și a rămas doar într-o pereche de bikinii minusculi. 

Fosta membră a trupei Spice Girls s-a bucurat de vacanță lături de cel mai bun prieten al ei, Gary Madatyan, la resortul de 5 stele Desert Hot Springs din California.

Dornică să prindă ultimele ore de soare înainte de a se întoarce la muncă Mel B a renunțat la sutien de la costum de baie de culoare roz, rămănând doar în bikini.

mel_b7

Cu sânii și tatuajele la vedere, Mel B a fost ajutată de Gary să-și aplice loțiunea de protecție solară. În imaginile cu sânii vedetei este vizibilă și cicatricea cu care Mel B a rămas în urma procedurii de îndepărtare a unui tatuaj cu numele fostului soț.

Mel B a divorțat de producătorul Stephen Belafontedupă o căsnicie care a durat 10 ani. Căsnicia lor a fost una mai mult decât tumultoasă, jurata de la America’s Got Talent apărând de mai multe ori în public plină de vânătăi. Stephen Belafonte a avut o aventură cu bona copiilor lor și pe care ar fi lăsat-o însărcinată.

Cum arată bona pe care a lăsat-o însărcinată soțul lui Mel B

Lorraine Gilles, acum în vârstă de 26 de ani, a fost bona copiilor cuplului Mel B – Belafonte timp de șapte ani, până când cântăreața britanică a aflat de aventura acesteia cu soțul ei și a dat-o afară în 2015. La randul sau, Lorraine se apara, dezvaluind ca a participat la acte sexuale alaturi de Mel B si sotul ei.

main

Mel B a declarat în fața judecătorului că soțul ei i-a plătit dădacii lor 300.000 de dolari, bani de care ea a aflat abia ulterior și că în 2014 Lorraine a făcut întrerupere de sarcină după ce a rămas însărcinată cu Belafonte.

nintchdbpict000342680216

Lorraine Gilles, acum în vârstă de 26 de ani, a fost bona copiilor cuplului Mel B – Belafonte timp de șapte ani, până când cântăreața britanică a aflat de aventura acesteia cu soțul ei și a dat-o afară în 2015.

Mel B a declarat în fața judecătorului că soțul ei i-a plătit dădacii lor 300.000 de dolari, bani de care ea a aflat abia ulterior și că în 2014 Lorraine a făcut întrerupere de sarcină după ce a rămas însărcinată cu Belafonte.

”De-a lungul anilor Belafonte m-a înjosit de mai multe ori în fața ei spunându-mi cât de tânără este ea și cât de bine arată față de mine. Mai târziu am aflat că făcea sex cu Lorraine și îi plătea sume foarte mari de bani. Pe parcursul a trei ani i-a plătit peste 300.000 de dolari pentru presupuse servicii ca bonă”, a declarat jurata de la America’s Got Talent.

nintchdbpict000342680376

Lorraine Gilles este cetățean german și a ajuns în 2007 în Statele Unite cu un schimb de experiență în timp ce era studentă. După ce s-a angajat ca bonă a familiei fostei membre Spice Girls și-a prelungit șederea timp de șapte ani.

sursa: Libertatea