Mărturie şocantă: “Mi-am obligat soţia să se culce cu tatăl meu”

Mărturie şocantă: “Mi-am obligat soţia să se culce cu tatăl meu”

Un bărbat din Marea Britanie a făcut o mărturisire şocantă: “Soţia mea a făcut sex cu tatăl meu ca să avem copilul la care visam de mult. Regret ca am fost de acord cu asta”. Mărturisirea a fost făcută psihologului publicaţiei britanice The Sun.

“Am 35 de ani, iar soţia mea este cu un an mai tânară. Suntem căsătoriţi de 7 ani şi am încercat să avem un copil, însă fără succes.

Am mers la medic amandoi, insa mi s-a spus ca problema este a mea si nu se poate trata. Singura noastra optiune era donarea de sperma sau adoptia.

Am decis sa optam pentru un donator. Parintii mei au fost intelegatori si au vrut sa ne ajute cu cheltuielile, insa nu am avut noroc. Sotia mea a intrat intr-o depresie iar asta ne-a afectat relatia, dar m-a afectat si pe mine la locul de munca, pentru ca nu ma mai putem concentra.

sex4Din nou, parintii mei ne-au ajutat. Eu am fost adoptat, asa ca ei inteleg ce inseamna sa iti doresti cu disperare un copil, insa ce mi-au spus m-a luat prin surprindere. M-au intrebat daca sunt de acord ca tatal meu sa o ajute pe sotia mea sa conceapa.

Sotia mea a fost si ea socata. Initial a refuzat, insa eu am convins-o ca nu avem alta sansa. Insa mai aveam semne de intrebare, pentru ca tatal meu are 60 de ani, iar eu nu stiam daca mai poate performa.

Am decis ca merita sa ne asumam riscul si am acceptat, chiar daca amandoi aveam emotii. Ea nu a mai fost cu niciun alt barbat in afara de mine.

A dus-o intr-o camera separata sa faca sex cu ea, insa eu aveam deja dubii. Ii auzeam gemand si patul cum scartaia. Nu am suportat, asa ca am plecat de acasa.

Ea nu a scos niciodata astfel de sunete cu mine in pat, iar asa ma face sa ma simt incompetent”, s-a plans barbatul psihologului The Sun.

Psihologul The Sun i-a spus barbatului ca daca sotia lui este insarcinata, relatia lor nu prea mai are sanse. Mai ales ca tatal lui va vrea sa ia activ parte la nasterea copilului.