Mădălin Voicu își reface viața alături de noua iubită: Trăiesc cu o femeie care mă iubește și care mă înțelege

Mădălin Voicu își reface viața alături de noua iubită: Trăiesc cu o femeie care mă iubește și care mă înțelege

Mădălin Voicu s-a despărțit de Carmen, iar acum își reface viața alături de noua iubită.

 Politician, violinist şi dirijor, nonconformistul Mădălin Voicu, care a mărturisit că la un moment dat a vândut hainele părinților săi pentru a face rost de bani, își reface viața. S-a despărțit de Carmen Olteanu, cea cu care s-a căsătorit în urmă cu doi ani, iar acum își reface viața alături de altcineva, după cum a mărturisit în cadrul emisiunii pe care Cristi Brancu o prezintă la Antena Stars.

„M-am despărțit de Carmen. Copiii îi văd o dată, de două ori pe săptămână în funcție de program. Trăiesc cu o femeie care mă iubește și care mă înțelege. În timp, rănile pe care le-am suferit tot în timp se vor vindeca și atunci viața merge înainte… Nu e vorba despre acuze, ci despre lucruri pe care ți le asumi”, a spus Mădălin Voicu în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

Prins de părinți cu o femeie goală în casă

“Am venit într-o zi cu o domnişoară, când ei erau plecaţi, şi am intrat la ei în dormitor. Domnişoara s-a dus la baie, doar că ei venind, eu m-am mutat la mine în cameră, care este în cealaltă aripă a casei. Tata stătea în pat, mama se plimba prin casă, când a văzut-o pe domnişoara goală prin casă şi i-a zis: “Da’ cu dumneavoastră ce e aici?”, a povestit Mădălin Voicu cu ceva timp în urmă la o emisiune de televiziune.

sursa: Libertatea.net