Kylie Jenner și-a scos fillerele cu acid hialuronic și arată complet diferit

Kylie Jenner și-a scos fillerele cu acid hialuronic și arată complet diferit

Kylie Jenner și-a scos fillerele cu acid hialuronic, iar trăsăturile ei au revenit la forma naturală. Vedeta însăși a confirmat informația, în momentul în care o admiratoare i-a scris în comentarii că arată ca „vechea Kylie”.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie Jenner și-a scos fillerele cu acid hialuronic

Vedeta a publicat o fotografie alături de prietena ei, Anastasia Karanikolaou. În comentarii, o urmăritoare i-a scris: „Arată ca vechea Kylie aici, nu știu de ce”. Kylie Jenner i-a răspuns că și-a scos toate fillerele.

heat wave

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Fanii au reacționat pozitiv la schimbarea de look. „Arăți foarte bine”, „Ești frumoasă, arăți atât de tânără și angelică”, „Arăți atât de fresh” au fost câteva dintre mesajele lăsate de ei în rubrica de comentarii.

Kylie Jenner arată ca în adolescență fără fillerele cu acid hialuronic, când nu trecuse încă prin nicio intervenție estetică. Potrivit W Magazine, vedeta recurge acum la un alt truc pentru a trece peste nesiguranța legată de buzele sale. „Eram nesigură de buzele mele, iar rujul este cel care m-a ajutat să fiu mai încrezătoare”, a declarat “. Deși preferă ca buzele ei să rămână la forma lor naturală acum, Kylie este fericită de faptul că Stormi a moștenit buzele tatălui ei: „Are cele mai perfecte buze din lumea întreagă. Nu le-a primit de la mine. Mulțumiți-i tatălui ei pentru ele”, a spus vedeta, într-un video publicat pe Youtube.

Kylie Jenner și-a scos fillerele cu acid hialuronic și a recunoscut personal acest lucru pe Instagram. Acum, proaspăta mămică a revenit la aspectul natural al trăsăturilor sale, lucru care i-a făcut pe fani să o aprecieze și mai mult.

sursa: http://www.glamour.ro