Johnny Depp a divorţat de Amber Heard după ce a găsit fecale în patul său

Johnny Depp a divorţat de Amber Heard după ce a găsit fecale în patul său

Johnny Depp susține că a decis să încheie căsătoria cu Amber Heard, după ce a găsit ceea ce susţine că erau fecale umane în patul lor după petrecerea zilei ei de naştere. Heard a insistat că fecalele au fost lăsate de unul dintre câinii lor.

Actorul, în vârstă de 57 de ani, a dat în judecată News Group Newspapers pentru o poveste publicată în The Sun în 2018, în care a fost numit „wife beater”, afirmaţie pe care o negă vehement, potrivit The Mirror.

Procesul de calomnie a început pe 7 iulie la Înalta Curte din Londra, atât Depp cât şi Heard, în vârstă de 32 de ani, fiind prezenţi când subiectul incidentului cu fecale din 2016 a fost prezentat în documentele instanţei.

În deschiderea argumentării, echipa juridică a lui Depp a declarat instanţei:

Depp care, în cele din urmă, a fost forţat să renunţe definitiv la această relaţie, în mare parte după comportamentul ei şi al prietenilor ei, în urma petrecerii zilei ei de naştere din aprilie 2016 în apartamentul lor. Inclusiv – spune el – unul dintre ei îşi făcea nevoile pe patul său, lucru pentru care Heard îl învinovăţeşte pe câinele lor minuscul.

citeste mai mult