Jay Z, Rihanna, Beyonce, Kanye West și Nas, propagandiștii moderni ai Masoneriei

Jay Z, Rihanna, Beyonce, Kanye West și Nas, propagandiștii moderni ai Masoneriei

Lumea divertismentului american se pare că este mai complexă decât se credea. Unii dintre cei mai cunoscuți muzicieni au îmbrățișat simbolurile masonice în versurile, videoclipurile și concertele lor, stârnind o aprigă dezbatere peste Ocean. Deocamdată nu se cunoaște adevărul, contestatarii vorbind despre cum  tot mai mulți muzicieni și-au vândut sufletul diavolului pentru a dobândi măreția. Tot ce se știe este că artiști de talie internațională precum Jay Z, Kanye West, Nas sau îndrăgitele Rihanna și Beyonce, folosesc o multitudine de simboluri masonice.

masoni-1-200x200Totul a început de la analiza semnelor și gesturilor pe care le face starul Jay Z. Cum puteți vedea în poza de mai jos, raperul american și-a făcut un obicei din a aduce mâinile în formă de piramidă, un binecunoscut simbol al “arhitecților lumii moderne”, masonii. În mod normal, simbolul piramidei are în vârf un ochi atotștiutor (ochiul lui Horus-mitologia egipteană), cum se poate vedea pe bancnota de un dolar american. Teoria conspirației mai este alimentată de o serie întreagă de coincidențe. Se pare că numele de Jay Z ar fi de fapt o abreviere a lui Iisus Hristos, sau Jesus Christ, în engleză. În același timp, porecla de Hova, sau Jay-Hova, ar proveni de fapt de la Iehovah.

La rândul lor, Rihanna și Beyonce folosesc, de asemenea, în videoclipurile lor o multitudine de simboluri care alimentează teoria conspirației. Așa se face că videoclipurile “Umbrella” și “1+1” ale celor două dive conțin dovezi conform cărora cele două staruri și-au vândut sufletul lui Lucifer pentru a dobândi statut și faimă. Nas și Kanye West ar fi alți doi adepți ai masonilor și ar duce prin muzica lor către adolescenți propaganda satanică. Deocamdată nu știe adevărul, iar teoria conspirației continuă să fie alimentată de starurile muzicii americane care ori nu știu ce fac ori acționează cu bună știință.48758-Beyonce-illuminati-sign-jayz-0PAO

Cine sunt Illuminati şi masonii

Illuminati, potrivit Descoperă.ro, este numele ce se refera la grupuri secrete, atat istorice cat si moderne, reale sau fictive. Din punct de vedere istoric, termenul Illuminati se refera la grupul din Bavaria, numit Bavarian Illuminati, fondat la 1 mai 1776. Astazi termenul Illuminati este folosit adesea pentru a numi un grup malefic ce detine puterea lumii. In acest context conspirationist, termenul Illuminati este folosit ca referinta pentru Noua Ordine Mondiala. Exista persoane care cred ca Illuminati se afla in spatele evenimentelor ce vor conduce la instaurarea unei puteri mondiale. Illuminati reprezinta unul dintre cele mai mari repere ale teoriei conspiratiei. Este un grup enigmatic despre care adeptii conspiratiei cred ca s-ar afla in spatele tuturor lucrurilor care se petrec in lumea capitalista, comunista, sionista, islamica sau catolica, in familia regala britanica, in cadrul presedintiei americane, in cadru UE sau ONU, al masoneriei, al cavaleriilor templieri, chiar si in lumea extraterestrilor – toate acestea avand legatura cu illuminati, conducatorii secreti ai lumii.

jay-z-illuminati