Însoțitorii de zbor dezvăluie cele mai neplăcute 9 gesturi ale pasagerilor

Însoțitorii de zbor au multe responsabilități în aer, un fapt de care unii pasageri par să nu-și dea seama. Mai neplăcut este că unii călători se comportă de parcă preferințele lor ar fi mai importante decât ale tuturor celorlalți, ignorând locul care le-a fost repartizat, păstrându-și căștile când însoțitorul de zbor îi întreabă ce doresc să bea sau tăindu-și unghiile pe scaun. Citiți care sunt cele mai neplăcute 9 lucruri pe care le fac pasagerii companiilor de zbor, dezvăluite de opt însoțitori de zbor sub protecția anonimatului.

Păstrează căștile în urechi în timpul serviciului cu băuturi. „Este unul din cele mai neplăcute lucruri, când vii să le oferi gustări și băuturi”, spune cineva de la Delta Airlines. „Repeți la nesfârșit aceleași vorbe la fiecare rând de scaune”.
Sunt nerăbdători să scape de gunoi. „N-am mai văzut oameni atât de încăpățânați încât aproape că aruncă tava cu resturi în tine sau fac tot drumul până în spatele avionului ca să ți-o înmâneze”, a mai spus însoțitoarea de la Delta.
 
Nu respectă semnalul de fixare a centurii de siguranță. „Cred că cel mai neplăcut pentu mine este că oamenii nu iau în serios semnul centurii de siguranță”, spune un însoțitor de zbor de la United Airlines. „Una este ca un om adult să se ridice – uneori chiar trebuie să te duci la toaletă. Dar alta e când sunt turbulențe și-și lasă copilul de doi sau patru ani să umble prin avion. Nu numai că nu asculți, dar îți mai și expui copilul la riscuri”.
citeste mai mult