Însărcinată în 8 luni şi jumătate, “Bebeluşa” Oana nu şi-a părăsit micuţele balerine!

Însărcinată în 8 luni şi jumătate, “Bebeluşa” Oana nu şi-a părăsit micuţele balerine!

Fosta “bebeluşă” Oana Ioniţă (32 de ani) aşteaptă cu emoţie venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său.

Deşi mai are doar două săptămâni până să nască, Oana nu a renunţat la munca de coregrafă, trezindu-se şi acum cu noaptea-n cap pentru a ajunge la sala de antrenament, unde o aşteaptă micuţele balerine. Acesteia nu-i pasă că, pe parcursul sarcinii, s-a mai îngrăşat: “Nu ştiu câte kilograme am luat. Nu vreau să mă urc pe cântar, pentru că nu-mi pasă. Ştiu că voi slăbi după ce voi naşte. Vreau să am un copil sănătos, iar Florin, soţul meu, abia aşteaptă să-l ţină în braţe”, a spus Oana.
Părinţii copilului încă nu s-au gândit la un nume şi au făcut doar pregătiri minime, în aşteptarea lui: “Bebeluşul va sta cu noi în cameră, i-am instalat pătuţul lângă al nostru, în dormitor. Voi naşte la Spitalul Filantropia, voi sta într-un salon fără fiţe. Nu am mari emoţii, voi face cezariană, ştiu cum va decurge naşterea şi sunt pregătită”, ne-a mai spus fosta “bebeluşă”.
În luna iulie a anului trecut, Oana s-a căsătorit cu Florin Budnaru, tenor la Teatrul de Operetă Ion Dacian din Capitală. Cuplul a fost cununat de Mihai Găinuşă şi de soţia acestuia, Ioana, cei doi urmând să fie şi naşii de botez ai micuţului ce va veni pe lume în curând.

SURSA: LIBERTATEA
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/insarcinata-opt-luni-jumatate-bebelusa-oana-nu-parasit-micutele-balerine-galerie-foto-485968.html#ixzz2wV7qHwy0