Influentele astrale in dragoste si casatorie: cum e mariajul cu fiecare semn zodiacal

Influentele astrale in dragoste si casatorie: cum e mariajul cu fiecare semn zodiacal

Celebrul astrolog Vivian Robson, custode la Muzeul de Geologie si Paleontologie British Museum, a impartasit publicului despre influentele astrale in dragoste si casatorie.

BERBECUL este iute si indaratnic si are tendinta de a fi impetuos in legaturile de dragoste si casatorie, ca si in orice altceva. Ca semn marital este patimas, are mult idealism si va cauta o sotie pe care sa o impresioneze cu calitatile sale masculine, dar care va trebui sa ramana in fundal si sa admire, atunci cand trebuie, dibacia si abilitatea lui. FEMEIA BERBEC poate fi prea autoritara si un „uragan“: in casa este muncitoare si generoasa, dar este capabila de violenta brusca si gelozie subita. Partial din acest motiv, dar si din cauza infidelitatii vanitoase a barbatului, casatoriile legate sub semnul astral al Berbecului sunt de prea multe ori nefericite.

BARBATUL TAUR este de multe ori inclinat catre incapatanare si poate fi posesiv, dar este credincios, blajin, usor de satisfacut si rabdator, iar ca sot este tipul „sedentar, multumit daca papucii lui sunt confortabili si la locul lor, iar pranzul este bogat si pe gustul sau.FEMEIA TAUR se armonizeaza destul de bine cu un barbat Gemeni, intrucat femeia poate pune in practica ideile barbatului mult mai bine decat poate acesta. De obicei, afacerile financiare sunt prezente in mare masura in casatoriile Taurilor, doar Taurul este semnul natural al banilor. Casatorie din interes, deci? Nu neaparat, dar daca este asa, casnicia ar fi sortita esecului.

GEMENII sunt un semn greu de inteles pentru cei mai multi, pentru ca este mult mai logic decat altele. Barbatii sunt persoane cu sange rece, care nu pun prea mare pret pe afectiune si principii morale, cautand mereu sa stie motivul tuturor lucrurilor si analizand pana la exasperare gandurile, discursul, actiunile si reactiile sale si ale celorlalti.FEMEILE care apartin acestui semn nestatornic au o iuteala a mintii de invidiat, iar idealul lor amoros variaza adeseori, in functie de dispozitia de moment, si poate oscila de la o extrema la alta, ceea ce le face sa fie iritabile si incordate. Daca vrea ca fericirea cuplului sa fie mentinuta, sotul femeii Geaman nu trebuie sa fie niciodata plicticos sau obtuz.

citeste mai mult