Incredibil! O emisiune perversa din Japonia face furori pe internet

Incredibil! O emisiune perversa din Japonia face furori pe internet

O emisiune din Japonia nu se bazează pe vreun talent artistic sau pe capacitățile intelectuale ale concurenților, ci are cu totul și cu totul alt scop. Mai multe concurente sunt supuse la probe neobișnuite pentru a trece în etapa următoare, potrivit DailyStar.

Prezentatorul are libertatea să le pună pe fete să facă absolut orice, iar acestea nu au voie să refuze, daca într-adevăr vor să ajungă cât mai departe în concurs.

La una dintre probe, o concurentă trebuie să se afișeze aproape dezbrăcată, păstrând pe ea doar o pereche de chiloți, și să se așeze într-o poziție obscenă.

Cu toate că nu pare o emisiune prea serioasă, demnă de a fi vizionată de oricine, concurentele sunt fascinate de probele la care sunt supuse și se distrează de minune.

O filmare din cadrul emisiunii, postată pe rețelele de socializare, a strâns deja 64.000 de vizualizări, stârnind reacții de tot felul din partea celor care au urmărit-o.

“Aș vrea să trăiesc în Japonia acum”, “Acest joc pare foarte distractiv”. “Genul acesta de emisiuni ar trebui să înceteze. E atât de ridicol!” sunt câteva dintre comentariile scrise de utilizatori.

photocredit: Kanal D