Iată cu ce NU ar trebui să te îmbraci toamna aceasta. Află și tu ce piese vestimentare trebuie să eviți în anotimpul răcoros

Odată cu schimbarea legată de temperatură, apar de asemenea și schimbări în ceea ce privește moda și stilul vestimentar. În fiecare an apar din ce în ce mai multe modele de haine îndrăznețe și frumoase, pregătite să fie purtate de femei cu o personalitate puternică. Cu siguranță, ca în fiecare an, îți dorești să fii în ton cu moda și să știi și care sunt piesele vestimentare pe care NU ar trebui să le incluzi în outfiturile tale de zi cu zi. Iată ce NU ar trebui să porți toamna aceasta:

  • Articole vestimentare înflorate
Vara s-a sfârșit, așa că nu mai este nicidecum loc în garderoba ta pentru articolele foarte colorate cu motive florale sau alte lucruri care te pot duce cu gândul la vară. Fără imprimeuri cu fructe exotice și fără flori pictate în zeci de nuanțe, deoarece anotimpul rece vine cu o altă paletă de culori. Optează pentru haine în culori asemenea cromaticii acestui anotimp, precum burgundiu, maro, arămiu, muștar și multe altele. Nu uita să adaugi oricărei ținute o jachetă sau o geacă pe măsură. Dacă vrei să fii în ton cu moda și să alegi cel mai potrivit model, ai o mulțime de variante de jachete pentru femei de la Fashiondeals concepute exact pentru gusturile tale.
  • Pălării de paie
Un alt accesoriu specific anotimpului călduros este pălăria de paie. Deși nu este deloc adecvată pentru sezonul răcoros, nu doar în ceea ce privește aspectul, cât și eficiența acesteia, în continuare există persoane care apelează la acest accesoriu atunci când realizează o ținută de zi cu zi. Poate fi înlocuită foarte ușor cu o pălărie din stofă sau din orice material textil care să îți pună în evidență trăsăturile și să oferi un aspect potrivit pentru toamnă outfitului tău.
  • Culori foarte stridente
Bineînțeles că nu trebuie să porți doar culori închise și să dai uitării nuanțele superbe pe care le-ai purtat pe timpul verii, însă toamna este momentul oportun să combini o mulțime de alte culori și să devii una cu natura. Dacă vrei să păstrezi și câteva din nuanțele de vară, încearcă sa le combini cu maro, vișiniu sau grena. Lasă-ți imaginația să zburde și realizează noi ținute pline de stil și de culoare! Pentru a te asigura că nu dai greș, poți opta pentru o culoare stridentă și vioaie pentru topul tău, păstrând culorile toamnei la celelalte articole vestimentare pe care le porți. Dă frâu liber imaginației și realizează cele mai frumoase ținute pentru toamna aceasta. Evită elementele și articolele vestimentare care te pot duce cu gândul la vară și încearcă să pui accentul pe paleta de culori specifică toamnei. Joacă-te cu toate nuanțele care-ți ies în cale și folosește cât mai multe accesorii pentru a oferi puțină personalitate fiecărui outfit. Cu un singur click pe internet poți comanda cele mai frumoase și extravagante haine cu care să îți întregești garderoba. Sursa foto: pexels.com/ro-ro/