Horoscopul iernii 2016 – 2017

Horoscopul iernii 2016 – 2017

Finalul de an 2016 de anunță a fi plin de surprize pentru Gemeni și Balanță, în timp ce primele luni din anul 2017 sunt promițătoare pentru Vărsători și pentru Pești. Dar veștile bune nu se termină aici. Află ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în această iarnă.

Berbec

Deși anul  nu a fost chiar așa cum te-ai așteptat, se pare că ce e mai bun a fost păstrat pentru final. Ai rezistat eroic tuturor problemelor apărute pe parcurs, ai luat decizii care ai sperat să fie bune și ai riscat destul de mult. A venit momentul să fii răsplătit pentru tot ce ai îndurat peste an. Lucrurile încep să își revină la normal încă de la sfârșitul lunii decembrie, iar în ianurie totul intră pe un făgaș liniștit.

Taur

Ai tendința să emiți judecăți de valoare și să pui etichete, nu întotdeauna corecte, ceea ce te face să pierzi destul de mult pe plan profesional. Se pare, însă, că ți-ai învățat lecția, așa că, dacă renunți la acest obicei, este foarte posibil să apară și noi oportunități de colaborare și de rotunjire a veniturilor ]n această iarnă. Pe plan sentimental nu ai de ce te plânge. Cu sănătatea stai destul de bine, afară de o răceală absolut normală, totul este în regulă.

citeste mai mult pe http://www.clickpentrufemei.ro/