HOROSCOP pentru toamnă. Gemenii vor fi originali, Capricornii vor fi extrem de apreciați la locul de muncă

HOROSCOP pentru toamnă. Gemenii vor fi originali, Capricornii vor fi extrem de apreciați la locul de muncă

HOROSCOP. Lucrurile ar trebui să se așeze. Atenție pe ce vă cheltuiți banii, cum îi investiți pentru că aici vor fi toate marile tentații. Iată cum arată horoscopul întocmit de Minerva pentru octombrie și noiembrie.

HOROSCOP. Berbec: Au trigon în semne de foc, au foarte multă energie, problema este dacă va ști să gestioneze această energie? Pentru că sunt vizate drumurile lungi, este vizat comerțul exterior, sunt vizate studiile superioare, credința, nevoia de a se exprima pe sine. Nodul Nord va trece și el și își va schimba semnul pe 16 și 18 noiembrie, va trece de pe axa Leu-Vărsător pe Rac-Capricorn, le trece în casa iubirii, iar celălalt este Chiron care le va vindeca o rană pe care au purta-o, dar nu au vorbit despre ea. Vor fi și bani, vor comunica foarte bine. Trigonul minor între Marte și Pluto din tema natală și Uranus. Pot să scoată bani din idei inovative. ca și muncă atenție la flirturi. Venus este retrograd în casa a VIII, vor fi vizate parteneriatele, chiar și de afaceri, pe de altă parte Saturn vine să le alimenteze nevoia de a se afirma din punct de vedere profesional.

HOROSCOP. Taur: Pe ei îi marchează un trigon în semne de pământ, care aduce foarte multă stabilitate în viața lor. Dar vor să schimbe ceva de percpția propria, dar și de modul cum îi percep ceilalți. Foarte creativ, foarte multe idei. Pe la mijlocul lui octombrie, vor trebui să echilibreze relațiile cu colegii de serviciu, de propria rutină de la locul de muncă, unde vor trebui să fie atenți un pic la dietă pentru că ei sunt gurmanzi alături de Săgetător. Jupiter se pregătește în noiembrie, trece în Săgetător în casa investiților pe termen lung. Uranus le va aduce nevoia de a se exprima pe sine, cei mai în vârstă fac un drum lung, în străinătate. În ceea ce privește speranțele, munca în colectiv, prietenii, mediul, vor afla niște vești care îi vor lua prin surprindere.

HOROSCOP. Gemeni: Va fi inventivitatea, originalitatea în floare. Vor începe toamna, cu o configurație astrală cunoscutpă sub numele de zmeu, foiarte multa energie, Chiron este în casa a X-a a carierei, vor atinge nivelul pe care și l-au dorit și vor vindeca rana sufletească. Se schimbă tonul discursului social, în negocieri. Mai au o configurație interesantă, se numește găleată, trebuie să recolteze ceea ce au semănat în urmă cu ani. Orice investiție, Saturn în casa a VIII face trigon cu Mercur și Uranus, o moștenire, o poziție în firma în care lucrează, fie decide să înceapă ceva pe cont propriu. Atenție la picioare, să nu aveți vreo surpriză.

citeste articolul complet pe Antena3