Gold Gym, oaza ta de sănătate din cartierul Colentina. GALERIE FOTO

Gold Gym, oaza ta de sănătate din cartierul Colentina. GALERIE FOTO

Mersul la sala de fitness este deja un stil de viaţă adoptat de mulţi români. Dacă unii nu concep să nu îşi înceapă ziua cu obişnuitul “mers la sală”, alţii îşi modelează corpul abia seara, după program. Fie că eşti profesionist sau simplu începător în ale fitness-ului, în cazul în care te afli în apropiere de Piaţa Obor sau de Doamna Ghica îţi recomandăm să arunci un ochi în sala de forţă din Şoseaua Colentina, nr.25-27, etajul 1. Se numeşte Gold Gym Colentina” şi este una dintre sălile de fitness preferate de membrii echipei CDnews.

gold_gym2Şi pentru că ştim despre ce vorbim, te asigurăm că te vei îndrăgosti imediat de conceptul după care a fost gândită sala de fitness “Gold Gym”: aer condiţionat, vestiar încăpător, aparate noi, muzică bună, spaţiu generos şi televizoare cu ecran plat.
Te vei simţi imediat ca într-o mare familie, iar locul va deveni repede cea de-a doua ta casă. Atmosfera prietenoasă este completată perfect de cei trei traineri care îţi stau la dispoziţie şi despre care afirmăm fără dubii că sunt profesionişti desăvârşiţi. Dacă te-ai plictisit de aparatele de forţă, te poţi relaxa la saună sau la Kangoo Jumps, Aerobic, Tae Bo, Pilates şi Step Aerobic. Trebuie să menţionăm că te şi poţi bronza la “Gold Gym”. Preţurile nu sunt mari deloc, raportat la calitatea serviciilor. Le găsiţi aici.

gold_gym3În ce priveşte securitatea bunurilor personale, sala de fitness din Colentina oferă clienţilor vestiare care se închid cu cheia, dar şi supraveghere video. Aşadar, putem afirma că pasionaţii de tras de fiare vor fi în largul lor la “Gold Gym”.