Geantă sau rucsac – ce alegem pentru transportarea laptopului

Geantă sau rucsac – ce alegem pentru transportarea laptopului

Laptopul a devenit un gadget indispensabil în viața noastră. Indiferent dacă îl folosim la locul de muncă sau în timpul liber, acesta este extrem de util. Pentru a-l ține în siguranță atunci când îl transporți la birou sau în vacanță, ai nevoie de o geantă sau de un rucsac. Nu știi cum să alegi cea mai bună soluție pentru transportarea laptopului?

Trebuie să ții cont de mijlocul de transport pe care îl folosești în mod normal, de stilul vestimentar care te reprezintă, precum și de frecvența cu care transporți laptopul. În timp ce rucsacul reprezintă o variantă mai confortabilă atunci când călătorești pe distanțe lungi și vrei să ai mâinile libere, geanta pentru laptop este ideală pentru accesorizarea unei ținute business și pentru distanțe scurte.

Ține cont de următoarele sfaturi și alege cea mai bună soluție de transport pentru laptopul tău!

Ține cont de mărimea laptopului

Înainte de a face orice achiziție pentru a-ți proteja laptopul, trebuie să ții cont de dimensiunile sale. Poți opta pentru rucsaci și genți sport configurate după următoarele mărimi de laptop – 14 inch, 15-15.5 inch, 17-17.3 inch, 18 inch sau 19 inch. De regulă, mărimea rucsacului sau a genții pentru laptop reprezintă diagonala ecranului, astfel încât gadgetul să-ți încapă perfect.

În cazul în care rucsacul pentru laptop este prea mare pentru laptopul tău, acesta se poate strica în timpul deplasării, fiindcă nu este poziționat fix.

Nu face rabat de la calitate

Indiferent dacă ești pasionat de stilul casual și îți dorești un rucsac sport pentru laptop sau preferi gențile elegante, de purtat la birou, pune accent pe produse de calitate.

Fiindcă laptopul trebuie protejat în timpul transportului, pune accent pe genți și rucsacuri rezistente și durabile, care să nu te jeneze. De pildă, cele mai folosite materiale pentru confecționarea genților pentru laptop sunt pielea, poliesterul și nailonul. Acestea sunt trainice și rezistente la uzură, în timp ce unele modele sunt prevăzute cu material suplimentar în zona inferioară, care să susțină greutatea laptopului.

Gândește-te la compartimentare

Ideal ar fi ca geanta sau rucsacul destinate transportului pentru laptop să aibă și compartimente în plus, în afară de cel principal. Astfel, poți lua cu tine atât mouse-ul, cât și încărcătorul, agendele sau pixurile de care ai nevoie la birou sau la cursuri.

Datorită spațiului suplimentar, îți protejezi laptopul de eventualele zgârieturi cauzate de pixuri, agende sau documente.

Ce să alegi dintre rucsac și geantă pentru laptop?

Probabil te întrebi ce să alegi dintre rucsac și geantă pentru laptop. Ei bine, ține cont de preferințele tale și de stilul tău de viață, pentru a face alegerea optimă. Mergi pe jos către muncă în fiecare zi? Te poți folosi de un rucsac care poate fi purtat pe ambii umeri, pentru un plus de confort. Mai mult, rucsacul îți oferă posibilitatea de accesorizare pentru orice outfit casual sau sport.

În schimb, dacă obișnuiești să te îmbraci elegant și ai multe întâlniri de afaceri, este potrivită geanta pentru laptop, într-o nuanță clasică, cu fermoare de calitate. Optează pentru un model practic, elegant și comod, ales în funcție de dimensiunile laptopului tău.

Găsești o varietate de accesorii pentru transportul laptopului, în funcție de dorințele și de nevoile tale. Alege culoarea care te reprezintă și ia laptopul cu tine oriunde îți dorești!

Sursa foto: 

https://www.pexels.com/photo/woman-drinking-coffee-during-daylight-3762806/