Garderobă pentru iarnă – ce piese vestimentare trebuie să aibă orice femeie la început de iarnă

Garderobă pentru iarnă – ce piese vestimentare trebuie să aibă orice femeie la început de iarnă

Sezonul rece poate fi unul extrem de creativ în ceea ce privește stilul vestimentar, deoarece din doar câteva piese poți face extrem de multe combinații stilistice de efect. La început de iarnă n-ai nevoie de foarte multe haine, ci doar de câteva obiecte vestimentare esențiale, versatile și ușor de asortat. Vezi care sunt hainele care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei la început de iarnă.

Toate femeile la început de iarnă vânează multitudinea de anunțuri online pentru a se bucura de prețuri avantajoase la piesele vestimentare favorite. Începe căutarea în mediul online, pentru a beneficia de cele mai bune oferte, dar și pentru a reduce timpul pierdut în magazinele aglomerate. Dacă ești în căutarea hainelor perfecte pentru iarnă, îți spunem câteva soluții care îți vor fi de ajutor.

● Pulover oversize

Puloverele sunt ideale în sezonul rece. Sunt călduroase, pot fi asortate ușor cu orice altă ținută și sunt disponibile într-o gamă variată de nuanțe. Aspectul principal de care trebuie să ții cont este calitatea produsului. Alege materiale precum cașmir sau lână, iar puloverul va rezista chiar și câteva sezoane la rând. De asemenea, ține cont și de nuanța care se potrivește perfect tenului tău. Spre exemplu, dacă ai un ten închis la culoare, atunci un pulover galben ți se va potrivi perfect.

● Maleta

Helanca, așa cum mai este denumită, este, de fapt, maleta pe gât care poate fi combinată în orice ținută sport, dar chiar și elegantă. Este piesa vestimentară practică și foarte versatilă, comodă și călduroasă, care poate fi găsită într-o varietate de culori.

● Fustă din tricot

O fustă din tricot trebuie neapărat să fie prezentă în garderoba de iarnă. Este o piesă vestimentară feminină care poate fi asortată ușor atât pentru o zi casual, cât și pentru un eveniment mai elegant de seară. Fusta din tricot poate fi asortată cu o cămașă sau un pulover oversize, iar imaginea ta va fi impecabilă.

● Bocanci

Bocancii sunt obligatorii în sezonul rece, mai ales că purtarea lor este atât de versatilă și te poate scoate din orice încurcătură. Sunt practici, se combină ușor cu orice piese vestimentare, sunt comozi și mai ales călduroși în plină iarnă. Pentru a fi sigură că nu dai greș, alege o pereche de bocanci negri.

● Fularul

Nu puteam uita de accesoriul perfect al iernii. Fie că alegi un fular gros, fie o eșarfă sau un șal, o astfel de piesă nu trebuie să-ți lipsească în sezonul rece. Optează pentru un model colorat ori un material diferit, care să-ți diferențieze ținuta și să te scoată din anonimat.

 

Ți-ai pregătit garderoba pentru iarnă cu aceste cinci piese vestimentare esențiale?

 

sursa foto: pexels.com