Game of Thrones. Averea impresionanta a actritei Emilia Clarke

Game of Thrones. Averea impresionanta a actritei Emilia Clarke

A ramas mai putin de o luna pana la difuzarea ultimului sezon “Game of Thrones”, serial-fenomen care a reusit performanta de a se plasa pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor timp de 10 ani!

Nu doar ca s-a dovedit a fi un succes urias pentru studiourile HBO – “Game of Thrones” a lansat carierele multor actori si i-a transformat din simpli debutanti in adevarate vedete la Hollywood.

Emilia Clarke, de exemplu, interpreta personajului Daenerys Targaryen, a devenit una dintre cel mai bine platite actrite de televiziune dupa ce s-a transformat in Mama Dragonilor.

Potrivit publicatiilor de specialitate, incepand cu sezoanele 5 si 6, Emilia (impreuna cu Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey si Nikolaj Coster-Waldau) si-au negociat salariul pe episod la 300.000 de dolari. In acea perioada, doar din contractul pentru “Game of Thrones”, actrita a facut undeva in jur de 6 milioane de dolari.

Pentru ultimele doua sezoane ale serialului-fenomen, acelasi grup de actori si-a negociat salariul pe episod la 500.000 de dolari. Insasi Emilia a confirmat suma intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Vanity Fair: “M-am asigurat ca sunt platita la fel de bine precum colegii mei de breasla”.

citeste articolul complet pe Filmnow.ro