GALERIE FOTO INCENDIARA: Sarah Ray, in vacanta cu Justin Bieber

GALERIE FOTO INCENDIARA: Sarah Ray, in vacanta cu Justin Bieber

justin-bieber-and-sahara-ray_1Justin Bieber se bucura de zilele de vara in compania prietenilor. Recent, starul de 20 de ani a fost surprins de fotografi in timpul unei escapade in Hawaii.

Cantaretul s-a distrat de minune in compania unor tinere superbe, printre care s-a numarat si Sahara Ray. Conform Daily Mail, tanara voluptoasa, de profesie model, ar fi noua cucerire a lui Biber.

Alunga fanele cu Politia

Justin Bieber a fost nevoit să sune la Poliție, după ce o admiratoare de-a sa a fost observată așteptând timp de 12 ore, în fața vilei sale din California. Echipa sa de securitate s-a alertat în momentul în care respectiva a petrecut mai mult timp în fața geamurilor de la dormitorul artistului, în dorința de a-l surprinde pe acesta într-o fotografie. Mașina fanei lui Justin Bieber a rămas parcată prea mult timp pe trotuarul din fața casei idolului ei, lucru ce a produs neplăcerea artistului. Cu această ocazie, artistul pop a decis să sune la Poliție, care a intervenit imediat la fața locului, dar fără să o sancționeze pe admiratoarea în vârstă de 18 ani.

Locuința starului pop se află într-o zonă de lux a cartierului Toluca Lake și l-a costat pe acesta peste 2 milioane de dolari. Proprietatea situată pe malul lacului are numeroase facilități incluse în preț, printre care o barcă, un cinematograf, o sală de sport și o piscină exterioară impresionantă. Totodată, vedeta se bucură de existența a 16 băi ce pot fi folosite în voie de către invitații pe care îi are acesta la fastuoasele petreceri pe care le organizează.

photocredit: www.hollywoodtake.com& man-man.nl

sursa: www.viva.ro