FOTO&VIDEO. Sexy Adriana Lima, ultima defilare pentru Victora’s Secret

FOTO&VIDEO. Sexy Adriana Lima, ultima defilare pentru Victora’s Secret

Top modelul brazilian Adriana Lima, în vârstă de 37 de ani, a defilat, joi seară, pentru ultima dată pentru brandul Victoria’s Secret, scrie News.ro. 

adriana-lima

Colaborarea ei cu Victoria’s Secret a început în urmă cu 20 de ani, iar Lima a fost în această perioadă simbolul brandului american.

Adriana Lima a anunţat că se va retrage printr-un mesaj publicat pe Instagram cu câteva ore înaintea show-ului care a fost înregistrat şi care va fi difuzat pe 2 decembrie.

Ea a purtat un body alb, cu strasuri, accesorizat cu aripi din pene. La capătul pasarelei, emoţionată și cu ochii în lacrimi, Adriana Lima şi-a ascuns faţa în palme şi a transmis, pentru ultima dată, celebrul sărut Victora’s Secret Angel către camerele de filmat.

În culise, ea a declarat pentru People că plănuieşte să se dedice acţiunilor caritabile, în special celor dedicate femeilor.

„Sunt nerăbdătoare să susţin femeile şi să fiu implicată în diferite proiecte care sprijină femeile din lume. Acesta va fi viitorul meu, dar sunt încă fericită că fac parte din show-ul Victoria’s Secret de anul acesta”, a declarat ea.