FOTO Smiley iubeste din nou

FOTO Smiley iubeste din nou

La doi ani de la despărţirea de frumoasa Laura Cosoi, Smiley a recunoscut  că are o noua iubita: “Este cineva în viaţa mea”.

Smiley a mărturisit că este din nou îndrăgostit, păstrând misterul în legătură cu identitatea celei pe care o iubeşte. Iar legătura lor ar putea fi începutul unui viitor frumos împreună, ca o familie, mai ales că juratul de la “Vocea României” a spus că se vede şi în ipostaza de tătic.
“Stau bine cu dragostea. Este cineva în viaţa mea. Dar nu vreau să dau mai multe amănunte”, ne-a mărturisit Smiley.

raluca netcaCine este iubita lui Smiley

Reporterii de la Can Can speculeaza ca Smiley ar avea o legatura amoroasa cu o tanara dansatoare, pe numele sau, Raluca Netca. Frumoasa dansatoare se bucura de succes pe plan profesional, colaborand recent cu  Inna, Corina Bud, Andreea Banica si Antonia.
Se pare ca relatia dintre Smiley si Raluca dureaza de un an. 

Raluca Netca este o femeie care face tot posibilul pentru a obtine ce isi doreste. Se pare ca aceasta l-a despartit pe Mihai Mitoseru de logodnica sa, apoi s-a plictisit de el si l-a parasit.

Este o fata care ar calca pe cadaver ca sa obtina ceea ce vrea. E individualista, e mahalagioaica, nu are un caracter tocamai ok. O parte dintre cei din anturajul ei au aflat despre relatia cu Smiley, insa toti credeau ca este o aventura. Nimeni n-ar fi banuit ca ei se intalnesc de un an. Ea este neserioasa si ca dansatoare. Ba nu-i pasa, ba intarzie, intr-un cuvant nu-si face treaba bine pe scena. In ultima vreme, mai ales, a capatat o gramada de figuri, probabil ii place celebritatea de care a inceput sa se bucure. Unii se gandesc ca asta si-a dorit de la inceput si ca de-aia s-a cuplat cu Smiley” – a declarat o sursa pentru Cancan.