FOTO. Madalina Ghenea, aparitie ravasitoare la inceput de an

FOTO. Madalina Ghenea, aparitie ravasitoare la inceput de an

Frumoasa Mădălina Ghenea a reuşit să le aprindă imaginaţia bărbaţilor cu o fotografie incendiară publicată pe contul său de Instagram.

Considerată de mulţi drept una dintre cele mai sexy femei din lume, Mădălina a debutat în noul an cu o poză în care apare goală!

💧

A photo posted by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Aşa cum era de aşteptat, imaginea a strâns mii de aprecieri, iar cei care au văzut-o i-au apreciat vedetei trupul fără cusur!

Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Matei Stratan şi au decis să facă pasul următor în relaţie. Matei Stratan şi Mădălina Ghenea s-au mutat împreună după aproape două luni de când formează un cuplu, iar apo s-au logodit. Potrivit surselor, tânărul a decis să o ceară de soţie, după ce a văzut-o îmbrăcată în rochie de mireasă pentru o şedinţă foto.

Incident neplacut in ziua de Craciun

Mădălina Ghenea a avut parte de o experienţă neplăcută chiar în ziua de Crăciun, în timpul unui zbor cu avionul spre Iaşi.

Ghenea a postat pe o reţea de socializare un mesaj în care a relatat incidentul care i-a stricat ziua de Crăciun. Fotomodelul a zburat cu avionul spre Iaşi, însă din cauze pe care nu le-a relatat, pilotul a fost nevoit să aterizeze la Bacău, de unde drumul a fost continuat cu un autocar spre destinaţia finală.

Ghenea s-a plâns de condiţiile oferite de compania aeriană low-cost şi de faptul că nici măcar o bătrână operată de curând nu a beneficiat de atenţia angajaţilor firmei. “Mica mea aventura de Craciun. In loc de cele 45 de minute de zbor, de la Bucureşti la Iaşi, am călătorit 9 ore . Dupa ce ne-au învârtit degeaba in zbor am aterizat la Bacău , de unde cu un autocar, care ma mir ca nu s-a rupt ,am fost duşi la Iaşi. Călătoresc mereu low cost , de 15 ani , călătoresc cu autobuz , metrou , tramvai , cu orice , nu am nicio problema dar o astfel de aventura pentru unii pasageri , unii prea tineri ,alţii prea in vârsta nu este ceea ce merita in ziua de Craciun. Nu ma plâng dar cred ca cei de la compania aeriana ar fi trebuit sa ofere măcar o sticla de apa , măcar un scaun, măcar acelei doamne de 60 de ani care a suferit de curând o operatie”, a scris Mădălina Ghenea pe Facebook.

mtmyody3mdk4mji0nje5ndkw-e6fa1488 Madalina-Diana-Ghenea-Nude-11 madalina_ghenea_madalina_UfuVTDv.sized large C_29_fotogallery_1016125__ImageGallery__imageGalleryItem_3_image 5552 0d4365394da4f8e2def42af06613d6f2

sursa: Antena 3