FOTO. Cum arata verighetele proaspat casatoritilor Lavinia Parva si Stefan Banica Jr.

FOTO. Cum arata verighetele proaspat casatoritilor Lavinia Parva si Stefan Banica Jr.

Lavinia Pîrva e mai fericită ca oricând, pentru că, după şase ani de relaţie, Ştefan Bănică Jr. s-a decis să facă pasul cel mare şi a luat-o de soţie.

S-au iubit discret şase ani şi au mers în faţa altarului în mare secret, dar acum nu se mai ascund! Lavinia Pîrva a confirmat cununia cu Ştefan Bănică Jr. şi a ”marcat” prima apariţie în public cu verigheta (Bijuterii la comanda la CadouBijuterii.ro)pe deget, iar CANCAN.RO, are imaginile care dovedesc că bruneta şi juratul ”X Factor” sunt soţ şi soţie. 

stefan-lavinia-banica

 

Cununia a avut loc în mare secret, cei doi sărbătorind alături de câţiva prieteni la Balcic şi alegând, astfel, să păstreze totul doar pentru ei.

În timpul evenimentului, artistul a ţinut să-i facă şi o declaraţie de dragoste discretă proaspetei lui soţii: ”Lavinia a avut mare răbdare cu mine şi îi mulţumesc pe calea asta”.

Lavinia s-a mulţumit să-şi privească soţul de la distanţă, etalându-şi însă mândră verigheta, care este dovada unirii destinelor lor şi care spune mai mult decât o mie de cuvinte.

Bănică şi-a ”camuflat” însă verigheta, pe care a adaptat-o la stilul său rock, alegând un model apropiat de celelalte inele pe care le poartă pe degete.

sursa: Cancan.ro