Filmul de pe prima pozitie in topul celor mai vizionate pelicule din Romania

Filmul de pe prima pozitie in topul celor mai vizionate pelicule din Romania

Filmul ocupa primul loc in box office-ul romanesc, in urma weekend-ului de lansare, cu incasari in valoare de aproximativ 885.000 lei, generate de cei peste 41.500 spectatori, care au vizionat filmul in premiera.

Continuare a seriei de succes care a facut istorie cu ingenioasele spargeri marca Ocean, filmul “Ocean’s 8: Jaf cu clasa” le aduce in rolurile principale pe Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna si Helena Bonham Carter.

Surprinzatoare sunt si aparitiile unor celebritati internationale ca Zayn Malik, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Katie Holmes, Maria Sharapova si, bineinteles, “marea doamna a modei” Anna Wintour, coordonatoarea revistei Vogue.

Cinci ani, opt luni, 12 zile… si timpul trece in continuare. Atat de mult a trecut de cand Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiecteaza cel mai mare jaf din viata ei. Pentru asta are nevoie de o echipa de profesioniste in domeniu, incepand cu partenera ei de incredere Lou Miller (Cate Blanchett). Impreuna recruteaza specialistele: bijutierul Amita, hoata de buzunare Constance, experta in garduri Tammy, hacker-ita Nine Ball si designerul vestimentar Rose.

citeste continuarea pe Film Now