Fiica Andreei Esca și iubitul ei, sărut pasional în piscină

Fiica Andreei Esca și iubitul ei, sărut pasional în piscină

Fiica Andreei Esca și iubitul ei, Mario, sărut pasional în piscină. Cei doi au profitat din plin de vremea frumoasă din weekend și au făcut plajă la piscină. La un moment dat, aceștia s-au îmbrățișat, iar cineva i-a fotografiat imediat.

Alexia Eram și iubitul ei, Mario trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi nu se feresc de ochii curioșilor și își arată iubirea chiar și în public. De data asta, momentul tandru a avut loc în piscină.

Mario a făcut imaginea publică pe contul de socializare, iar prietenii virtuali au comentat imediat. „Ce frumoși sunteți”, „Sunteți perfecți”, au comentat fanii de pe contul de socializare.

Andreea Esca: «Mario e talentat şi respectuos»

Intr-o declaratie de la inceputul anului, Andreea Esca declara ca este foarte încântată de noul iubit al Alexiei. Aceasta a vorbit foarte frumos despre Mario: ”Chiar îmi place tare mult de Mario. Mi se pare un băiat talentat, muncitor, văd că e pasionat de ceva. E un băiat foarte respectuos, dintr-o familie foarte normală, civilizată”, a spus mama Esca. Mario Fresh este cunoscut în showbiz-ul românesc drept ”băiatul” lui Alex Velea. Artistul a povestit pentru Click! cum l-a cunoscut pe talentatul puşti. ”Pe Mario îl ştiu din 2008/2009, mi-a adus un CD cu cover-uri, undeva în zona Moldovei, unde eu aveam un concert şi mi-a zis că el e foarte talentat. Pe vremea aia era fan Michael Jackson. Ne-am împrietenit, am ţinut legătura şi cu părinţii, care locuiesc în Iaşi. Uşor, uşor am devenit o familie. La sfârşitul lui 2014, l-am luat la mine acasă, s-a mutat cu liceul în Bucureşti”.