Explicații paranormale sau coincidențe tulburatoare: ți se întâmplă să te trezești noaptea la ora 3:33?

Explicații paranormale sau coincidențe tulburatoare: ți se întâmplă să te trezești noaptea la ora 3:33?

Ti s-a intamplat de mai multe ori sa te uiti la ceas in acelasi moment de mai multe ori sau sa te trezesti fara motiv la o ora anume? Universul ți-ar putea trimite un mesaj. Ezoteristii cred ca deoarece organismul este foarte slăbit din punct de vedere energetic, în intervalul 03:00 și 05:00, bătrânii au predispoziția de a trece granița morții. Ba mai mult, între aceste ore spiritele ar deveni mult mai active, potrivit ezoteriștilor. Momentul cu cea mai mare încărcătură mistică rămâne, însă, ora 3:33.

333: Aliniază-ți mintea, trupul și sufletul
Trei reprezintă trinitatea: minte, corp și suflet. Apariția lui 3:33 poate fi confirmarea că toate cele trei niveluri sunt dezvoltate, iar tu ești în formă. S-ar putea chiar să simți că ești împlinit cu adevărat în mometul în care începi să vezi în continuu cifra trei.
Sau, poate, că este un mic semnal de alarmă asupra faptului că există ceva dezechilibrat în viața ta. Ai muncit prea mult și ai dormit prea puțin sau nu ți-ai mai făcut exercițiile de meditație? Poate că te afli într-un cerc vicios și ai sărit peste chinul care însoțește, întotdeauna, dezvoltarea. Ajustează totul și te vei lăsa cuprins de pace.
In tarot, 3 este reprezentat de Împărăteasa: o femeie frumoasă, senzuală căreia îi place să se distreze. În numerologie, 3 reprezintă socializarea. Cea de-a treia casă din zodiac guvernează comunicarea, curiozitatea și mobilitatea. Apariția cifrei 3 ar putea fi un semnal de avertizare care îți spune să fii atent la oameni, să pui întrebări și să explorezi noi teritorii. Sau ar putea să-ți spună că este timpul să dai o petrecere sau să renunți la mentalitatea de sărăcie și să o adopți pe cea de abundență.
O altfel de explicație: Ce pățesc cei care se trezesc la 3:33 noaptea

Anumite fenomele inexplicabile s-au petrecut, de-a lungul anilor, între orele 3 și 4 ale dimineții, despre care au existat chiar și rapoarte. Preț de o oră, pragul dintre lumea celor vii și lumea de dincolo se șterge, iar demonii și spiritele blestemate să nu aibă liniște se plimbă nestingherite dintr-o dimensiune în alta. Despre faptele bizare care au loc, în special la ora 3:33, în cele ce urmează.

Ce înseamnă „Ora Diavolului“ sau „misterul timpului mort“

De-a lungul timpului, mai mulți oameni au povestit că s-au trezit între orele 3 și 4 ale dimineții, fără a avea vreun motiv, complet în stare de veghe, momente în care se petreceau lucruri stranii, inexplicabile, și fără o logică anume, trăind niște evenimente paranormale.

O parte dintre ei au acuzat paralizia în timpul somnului, în timp ce alții au vorbit despre contactul cu anumite spirite, sau despre un val de frig groaznic oricât de cald ar fi fost în casă (despre care se crede că este semnul trecerii unui spirit). În aceste clipe, oamenii sunt pătrunși de o teamă teribilă, aproape palpabilă.

Evenimentele se declanșează mai ales la ora 3:33, pe care ezoteriștii o numesc „Ora Diavolului“, sau „Ora timpului mort“. Încercările de a explica, științific vorbind, aceste evenimente, rămân fără un răspuns rațional.

Toate victimele Orei Diavolului au trăit, fără excepție, un fenomen care le-a marcat existența: oricât de mult ar fi durat coșmarul (fie el visat sau trăit), ora era aceeași: 3:33, de unde s-a ajuns la explicația că în acele minute timpul își suspendă existența, iar visele și trăirile au loc într-un alt timp, într-o oră moartă și ea, sau cum se mai spune, timpul intră în moarte clinică.

 Potrivit unor investigații, motivul pentru care evenimentele se petrec în acest interval este că atunci sistemul imunitar este mai vulnerabil, în timp ce astfel de fenomene paranormale apar doar la oamenii cu o sensibilitate neuronală aparte, deoarece ei le percep mult mai intens, având de suferit de pe urma lor.

Deoarece organismul este foarte slăbit din punct de vedere energetic, în intervalul 03:00 și 05:00, bătrânii au predispoziția de a trece granița morții.

Ba mai mult, între aceste ore spiritele ar deveni mult mai active, potrivit ezoteriștilor. Momentul cu cea mai mare încărcătură mistică rămâne, însă, ora 3:33.

sursa foto: 3:33