Drama Abramburicăi! Dana Rogoz a fost bătută pe stradă de o femeie

Drama Abramburicăi! Dana Rogoz a fost bătută pe stradă de o femeie

Dana Rogoz a trăit niște momente foarte grele, fiind agresată de către o femeie, care se declara admiratoare. Femeia respectivă a scuipat-o și chiar a lovit-o pe actriță. Vedeta a dat primele detalii despre incident într-o postare de pe blogul ei.

Scena cumplită prin care actrița a trecut s-a întâmplat în perioada în care ea era cunoscută ca “Ambraburica”. Agresoarea a postat un comentariu la o fotografie postată de Dana, unde a povestit în detaliu toată întâmplarea.

“A înnebunit asta cu perfectul ei… doamne… mi-aduc aminte că în urmă cu ani când venea la (nr. o televiziune)… am bătut-o pe stradă… pur și simplu vorbea îngâmfat… noi de vârsta ei, eu și o prietenă am intrat în vorbă cu ea. Sincer o admiram, nah, erau alte vremuri. Ea înfumurată a zis ceva în sictir, era o proaspătă vedetă ea cică. Apoi i-am tras un scuipat plus o palmă, rușine să te porți urât în sictir cu oamenii care te plac”, a scris femeia pe Instagram.

Dana Rogoz a rămas șocată când a văzut mesajul primit și a decis să împărtășească cu fanii ei toată povestea. Actrița a postat pe blogul ei un articol, în care vorbește despre sentimentele puternice care au încercat-o la momentul respectiv.

citeste mai mult