De ce Michael Jackson purta haine mai mici la sfârșitul spectacolelor sale

De ce Michael Jackson purta haine mai mici la sfârșitul spectacolelor sale

Michael Jackson a fost un veritabil fashion icon. Încă din copilărie și până în ultimii ani de viață, megastarul a adoptat vestimentații și accesorii aparte, unice. Îi plăcea să iasă în evidență. Acesta a fost motivul pentru care ținutele sale aveau o mulțime de detalii care i-au făcut pe toți să se întrebe ce semnificație aveau.

De exemplu, Michael Jackson purta aproape fiecare sacou cu o bandă pe mâna dreaptă, în loc de mânecă, iar câteva dintre ele aveau numărul „777” cusute pe ele. Vestimentațiile sale l-au plasat în randul celor mai influente personalități din industria fashion.

8dd1ffcb3e14f963579d75c9d4170c65

De ce a purtat costume mai mici la finalul spectacolelor sale

Rutinele de dans ale lui Michael Jackson au fost foarte grele din punct de vedere fizic, iar el a dansat tot timpul în timpul spectacolelor sale. Până la sfârșitul spectacolului, el slăbea adesea până la 2 kilograme. Și din moment ce era important ca hainele lui să se potrivească perfect, astfel încât să își poată arăta mișcările de dans, fiecare costum era mai mic decât cel dinainte.

Cum reuşea să facă celebra mişcare de dans din videoclipul „Smooth Criminal”?

Dacă ați văzut măcar o dată videoclipul piesei „Smooth Criminal”, sigur v-au atras atenția cadrele în care Michael sfidează gravitația, aplecându-se în față într-un unghi de 45 de grade, cu spatele perfect drept și picioarele așezate pe sol. Iluzia, pe care mulţi au încercat să o copieze, a fost posibilă datorită designului special al pantofilor şi a exemplarei condiții fizice a artistului.

citeste mai mult