Dă-i întâlnire la lumina felinarelor! Iată care este cel mai romantic loc din Brașov!

Dă-i întâlnire la lumina felinarelor! Iată care este cel mai romantic loc din Brașov!

Rutina, stresul și responsabilitățile zilnice pot afecta în mod negativ orice cuplu și da, ți se poate întâmpla și ție! Chiar dacă ați fost odată foarte îndrăgostiți, monotonia se poate instala între voi, erodând treptat fundația pe care v-ați clădit întreaga relație. Acest lucru poate declanșa o ușoară criză, iar provocarea va consta în găsirea unor modalități de a vă reconecta și de a vă redescoperi interesul unul pentru celălalt. Poți face acest lucru, creând momente speciale pentru persoana iubită, cum ar fi, de exemplu, s-o duci într-un loc romantic.

Iată care este cel mai potrivit loc pentru voi doi:

          1. Pe terasa special amenajată pe balcon

Te-ai gândit vreodată că poți transforma balconul într-un spațiu de poveste, cu decor romantic? Ei bine, să știi că acest lucru este posibil și chiar este o idee minunată. Astfel, tu și jumătatea ta puteți lua împreună o cină inedită sau puteți savura un pahar de vin seara, după ce copiii au adormit. Nu este nevoie să cheltui o avere ca să-ți duci persoana iubită la cel mai frumos restaurant din oraș. Trebuie doar să-i pregătești o astfel de surpriză.

Te poți descurca foarte bine, chiar dacă ai un spațiu foarte mic și chiar dacă nu ai vedere spre Tâmpa. Ai nevoie doar de trei elemente-cheie pentru o metamorfoză completă. Iată care sunt acestea:

 Plante naturale

design interior de balcon cu plante naturale

Cu ajutorul florilor și al plantelor verzi poți aduce natura la tine în balcon. Vei crea o oază de verdeață, care va înviora întregul spațiu și, astfel, vei realiza un decor de vis. Ai grijă să strecori și o vază cu florile preferate ale partenerei tale! Va fi impresionată!

Perne decorative, pături și alte accesorii pufoase

design interior cu perne decorative

Pentru a crea un decor romantic, ai nevoie de un spațiu confortabil, care să te îmbie la relaxare deplină, iar acest lucru poate fi realizat adăugând multe perne decorative și pături pufoase.

design interior balcon cu lumânare

Lumini difuze

Cireașa de pe tort constă în crearea unei atmosfere intime, familiare, care să vă reamintească cât de mult vă iubiți. Nimic nu te va ajuta mai mult în acest demers decât luminile adecvate. Alege un felinar, dacă vrei un stil retro sau multe lumânări mari, dacă vrei să obții un efect special.  

Lasă-ți imaginația să zboare și creează cadrul perfect pentru voi doi. Nu te demoraliza din cauza spațiului mic de pe balcon, pentru că poți realiza ceva minunat cu puțină creativitate.

 

            2. Pe terasa din grădină

Dacă ai o casă cu terasă sau grădină, atunci acesta este locul ideal pentru a crea ceva deosebit. Nu va trebui să depui foarte mult efort pentru amenajare, deoarece ai deja un mare avantaj: spațiul verde. Mai departe, îți va fi ușor, pentru că tot ce trebuie să faci este să adaugi câteva elemente la îndemâna oricui și anume muzica și lumina difuză.

design interior terasă luminată

Pentru un astfel de spațiu, te poți gândi la o ghirlandă de grădină, cu lampioane, la felinare vintage sau la alte aplice cu lumină obscură. Poți cumpăra corpuri de iluminat de pe site-ul Homelux, care să se potrivească perfect cu decorul tău. Ai încredere în alegerile pe care le faci, pentru că efortul tău va conta enorm în ochii partenerei tale.

Nu uita că iubirea durează atâta timp cât vă doriți voi. Trebuie să faceți compromisuri pentru a menține fericirea în cuplu, iar dacă voi doi aveți o legătură specială, merită să faci orice pentru a avea cât mai mult timp persoana iubită lângă tine.Dacă vei încerca s-o surprinzi mereu cu astfel de momente unice, vei vedea că relația voastră va fi din ce în ce mai puternică.   

Sursa foto: Unsplash.com