Cum arata Fergie in costum de baie

Cum arata Fergie in costum de baie

Artista premiată cu Grammy a făcut valuri recent, pe o plajă din Maui.

Aflată în vacanţă în Maui, alături de soţul ei, actorul Josh Duhamel, Fergie (41 de ani) a dezvăluit o siluetă de vis, tonifiată, pusă în valoare de un costum de baie verde.

Cântăreaţa are un copil de trei, iar după naşterea acestuia a reuşit să-şi recapete formele cu ajutorul unei diete pe bază de oţet din cidru de mere.

Datorită nutrienţilor, enzimelor şi a acizilor organici pe care îi conţine, dar şi a capacităţii sale de a regla nivelul de zahăr din sânge, oţetul din cidru de mere reduce pofta de mâncare. În plus, el are efect diuretic, facilitând eliminarea lichidelor. O dietă alimentară sănătoasă, bazată pe legume şi fructe, ţinută în paralel cu un tratament pe bază de cidru reprezintă o variantă de detoxifiere foarte eficientă. Evident, această detoxifiere grăbeşte procesul de pierdere a kilogramelor în plus.

Pentru a pierde din greutate, se recomandă consumarea cu 30 de minute înainte de masă a două linguri de oţet de cidru de mere amestecat în 0,250 litri apă sau ceai. Atenţie însă, remediul acesta nu ţine loc de dietă. Regimul alimentar corespunzător trebuie, de asemenea, urmat.

sursa: Mediafax