Cristalul care te protejeaza si ajuta in functie de zodie. Ce piatra ti se potriveste

Cristalul care te protejeaza si ajuta in functie de zodie. Ce piatra ti se potriveste

Fiecare semn zodiacal are o afinitate naturala pentru anumite cristale, pietre si minerale. Iar toate acestea sunt speciale, majoritatea avand proprietati cu care anumite zodii rezoneaza puternic. Purtarea poate oferi energia vindecatoare capabila sa ajute la depasirea problemelor sau atingerea obiectivele, sunt de parere astrologii.

Iata care este cristalul ideal pentru fiecare zodie in parte:

 • Berbec: Carneol

  Nativii acestui semn sunt cunoscuti pentru personalitatile lor vibrante si inflacarate. Carneolul nu doar ca ii ajuta sa ramana conectati, ci le si calmeaza bravura lor, care le aduce adesea in probleme.

  • Taur: Quartz roz

  Condusi de Venus, Taurii se bucura de lucrurile frumoase oferite de viata, mai ales de dragoste. Quartzul roz ajuta la deschiderea chakrei inimii si la atragerea romantismului, precum si la protejarea impotriva suferintei.

  • Gemeni: Citrin

  Ajuta la sporirea inteligentei, lucru dupa care acesti nativi tanjesc. Prin folosirea acestui cristal, Gemenii vor putea, de asemenea, sa isi imbunatateasca memoria si energia.

  • Rac: Piatra lunii

  Intr-o zi proasta, Racii pot avea emotii foarte intense care sa le scoata la iveala anxietatile. Acest cristal contribuie la ameliorarea tensiunii interioare a Racului, oferind calm si chiar stabilizarea sentimentelor uneori nesigure.

citeste mai mult

sursa foto: Viata verde viu