Cindy Crawford a pozat in costum de baie la 53 de ani. Cum arata acum top modelul anilor ’80

Cindy Crawford a pozat in costum de baie la 53 de ani. Cum arata acum top modelul anilor ’80

A fost una dintre cele mai admirate femei ale anilor ’80, iar rezultatele grijii pe care a avut-o fata de infatisarea ei se vad si acum, la 53 de ani. Drept dovada sta una dintre cele mai recente poze cu ea.

Cindy Crawford s-a lasat fotografiata intr-un costum de baie format din doua piese si a publicat imaginea pe contul ei oficial de Instagram. Desigur, fanii nu au intarziat sa o complimenteze si sa ii transmita mesaje admirative, ba chiar au intrebat-o la ce trucuri apeleaza pentru a arata chiar si acum la fel de bine ca in tinerete.

17012450-7334755-image-a-95_1565209244900

Desi nu a intrat in detalii pe retelele de socializare, intr-un interviu acordat in mai 2019 jurnalistilor de la editia franceza a revistei Vogue, Cindy Crawford a explicat care sunt cele 5 trucuri de frumusete care nu dau niciodata gres in ceea ce o priveste.

1. Face plimbari lungi si intense, exercitii cardio si yoga

“Desi imi place sa alerg si sa lucrez la elasticitatea muschilor, exercitiile de scoala veche functioneaza mai bine in cazul, asa cum bine stiti din filmuletele de sport pe care le-am facut cu antrenorul meu.

In aceasta perioada, am angajat un antrenor personal care vine la mine acasa de trei ori pe saptamana. Ma motiveaza sa fac flotari, genoflexiuni, sa ridic greutati si sa lucrez la stepper. Cand nu e el cu mine, fac plimbari lungi pe dealurile din L.A si merg cu bicicleta.

2. Isi incepe ziua cu un smoothie sanatos

“Inainte de a face orice altceva, imi prepar un smoothie cu ingrediente pline de vitamine. Combin spanac cu lapte de migdale, jumatate de banana, pudra cu proteina, cacao si menta proaspata”, a marturisit Cindy.

citeste mai mult