Scandal la tv. Cheloo, război total împotriva homosexualilor

Scandal la tv. Cheloo, război total împotriva homosexualilor

Cheloo, jurist la emisiunea X Factor și component al trupei hip-hop Paraziții, se află în mijlocul unui imens scandal, după ce la ultima ediție a cunoscutei emisiuni, a fost extrem de tranșant cu un concurent care este homosexual. Cheloo i s-a adresat lui Paulo Lagana, care și-a recunoscut orientarea sexuală, spunându-i „Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți și țara asta te va trimite acasă cu siguranță”.

Paolo a intrat pe scenă îmbrăcat într-un parpalac negru, cambrat, pe sub care a avut un costum mulat, care imita costumul din carne crudă purtat în trecut de Lady Gaga, şi încălţat în pantofi cu toc.

paolo_laganaPrestația live a lui Paolo a fost tratată cu spatele de Cheloo, care s-a întors cu faţa la public, iar la finalul melodie i-a spus italianului, sec: “Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi, şi ţara asta te va trimite acasă, cu siguranţă”.

Ceilalți doi membrii ai juriului, Dan Bittman și Delia Matache l-au tratat fără resentimente pe Paulo. Bittman i-a transmis lui Paolo că îl apreciază ca artist şi că nu ar trebui să devieze nicicum de la drumul său, în timp ce Delia Matache şi-a apărat concurentul ca o tigroaică: “Face spectacol, cântă într-un fel, arată ceva”.

“Asta înseamnă X Factor?”, a întrebat-o Cheloo, iar blonda i-a răspuns fără alte argumente: “da”.