Charlize Theron pune tunurile pe Steven Seagal: : „Nu am nicio problemă să vorbesc urât despre el”

Charlize Theron pune tunurile pe Steven Seagal: : „Nu am nicio problemă să vorbesc urât despre el”

Steven Seagal (68 de ani) a intrat în vizorul lui Charlize Theron (44 de ani). Actrița a făcut declarații dure, într-un interviu la Howard Stern.

„Nu am nicio problemă să vorbesc urât despre el, pentru că nu se poartă frumos cu femeile, așa că du-te naibii”, a spus actrița câștigătoare de Oscar, referindu-se la Steven Seagal.

Starul din „Monster” a mai declarat că s-a uitat la câteva clipuri pe YouTube cu Seagal luptâănd în turneul Aikido și că nu a fost impresionată de ce a văzut: „Este supraponderal și abia poate lupta… e ridicol”, i-a spus ea lui Stern.

n 2017, Portia de Rossi, cu care Theron a lucrat la „Arrested Development„, a scris pe Twitter: „Ultima probă pentru un film cu Steven Segal a avut loc în birou lui. Mi-a spus cât de important este să ai chimie în afara ecranului, m-a poftit să iau loc pe scaun, apoi și-a desfacut fermoarul la pantaloni”.

Jenny McCarthy l-a acuzat anterior pe actor că i-a cerut să se dezbrace la probele pentru „Under Siege 2”. În 2017, la SirusXM, Jenny a susținut că Seagal i-ar fi spus „Știi, rolul acesta conține nuditate și nu pot să-mi dau seama cum arată corpul tău cu rochia asta pe el”.

Warner Bros., studioul care producea fimul din 1995, a negat că McCarthy ar fi dat probă pentru vreun rol.

citeste mai mult