Ce spunea anul trecut Mircea Badea despre Andrei Gheorghe: “Eu l-am dat afară de la Realitatea!”

Ce spunea anul trecut Mircea Badea despre Andrei Gheorghe: “Eu l-am dat afară de la Realitatea!”

Recentul atac al realizatorului radio-tv Andrei Gheorghe la adresa vedetei Antena 1, Mircea Badea, face parte dintr-un lung şir de jigniri dintre cei doi oameni de media.
Anul trecut, Badea comenta în stilu-i caracteristic faptul că Gheorghe va avea o emisiune la Monney Channel. “Ce emisiune de succes a avut Andrei Gheoghe? Eu l-am dat afară de la Realitatea că era pe acelaşi fus orar cu mine”, a spus satisfacut Badea. Pe Mircea Badea nu l-a încântat revenirea în televiziune a lui Andrei Gheorghe. “Andrei Gheorghe, săracul de el, pe lângă faptul că arată mai bătrân cu 40 de ani ca Iri, el nu a făcut niciodatâ în viaţa lui audienţă la televizor”, a spus Badea.

Nu este singurul atac. În 2010, Badea scria pe blogul personal despre numirea lui Andrei Gheorghe ca “reformator al strategiei de comunicare” la Ministerul de Finanţe.
Andrei Gheorghe, acest 13-14, acest găurilă fm, acest prost fm, analistul, jurnalistul, cultincapul, nemaivăzutul (pentru că nimeni nu s-a uitat la emisiunile lui), idolul adolescenţilor ejaculanzi, al complexaţilor suferinzi, al urâtelor îmbătrâninde, are un nou job. Acesta nu se numeşte banal şi minimalist “purtător de cuvânt”, ci aspiraţional şi intelectualist “reformator al strategiei de comunicare”, scria Badea pe blog.
Badea mai susţinea că este de remarcat “talentul de surfer al eternului adolescent tomnatec care găseşte şi se suie imediat pe un nou val după ce, conform unei îndelungate tradiţii, l-a supus flatulenţei pe precedentul”.

Recent, Andrei Gheorghe i-a luat la mişto pe mai mulţi realizatori radio şi tv din România, printre care şi Mircea Badea.“Mircea Badea a fost ameninţat că va fi împuşcat în cap. Stai liniştit Mircea, în cazul tău asta nu-i o rană mortală”, a scris Gheorghe pe Facebook.
CITEŞTE ŞI:
Roşia Montană încinge din nou spiritele. Andrei Gheorghe: “Badea, Gâdea, Ciutacu se laudă că au fost ameninţaţi cu moartea. Stati liniştiţi copii. Flegma nu ucide”