Bucură-te de schimbări de look cu stil prin intermediul perucilor din păr natural!

Bucură-te de schimbări de look cu stil prin intermediul perucilor din păr natural!

Ideea de a purta o perucă nu mai este asociată automat cu persoanele care au probleme cu podoaba capilară. În trecut, o astfel de soluție era una radicală, la care apelau doar cele cu probleme serioase. Acum însă, tehnologiile moderne, prețurile accesibile și calitatea perucilor ne permit să fim fancy, cool şi cu un look diferit ori de câte ori ne dorim. Desigur, asta înseamnă folosirea unor peruci de calitate premium, iar la acest capitol Belher excelează.

Părul perfect, scopul oricărei femei

Își studiază atent ținuta, se va machia corespunzător și nu în cele din urmă trebuie să acorde o importanţă deosebită părului. Este scenariul clasic al fiecărei femei. Preocupată intens de aspectul său, dorind să afișeze părul perfect, femeia modernă va apela la peruci din par natural. Marele avantaj este că efectul acestora este instant și da, este perfect.

Aspectul natural, bogat și dens, strălucitor este de vis. Poate fi instant obținut prin aplicarea unor peruci naturale cum sunt cele de la Belher. Sunt realizate din păr uman, de calitate, astfel că și efectul este pe măsură – aspect de păr natural.

Un alt avantaj notabil al perucilor de la Belher este diversitatea. Nu contează ce lungime de păr ai sau ce tip de păr, ce culoare are. Schimbarea de look rapidă, cu ajutorul unei peruci, nu ține cont de aceste aspecte. Desigur că nu îndrăznești atât de ușor să îți tunzi părul, să îl vopsești în cine știe ce ton de culoare; deciziile de moment le vei regreta mai târziu căci un par lung și sănătos se întreține greu pe termen lung, dar peruca va fi salvatoare și îți promite schimbarea instantă pe care ai dori să o faci.

peruca-belher_1

Când și cum porți o perucă

Dacă ai nevoie de un stimul și un moment special pentru a decide să porți o perucă, atunci poate fi vorba de un eveniment important din viața ta. Este ocazia perfectă cu care vei și testa efectul acestei schimbări, afișând un look total diferit față de cel cu care i-ai obișnuit pe cei din jur.

Trebuie să știi că purtarea unei peruci nu va afecta cu nimic părul tău natural. Poți opta pentru un model de perucă cu păr lung sau scurt. Pentru ca noul look să fie unul care ți se potrivește, cu care chiar te identifici, preferă să ceri sfatul specialiștilor. La Belher o întreagă echipă este disponibilă pentru a răspunde întrebărilor tale. În plus, la Belher Beauty Bar poți opta pentru servicii profesionale – de îngrijire, spălare sau coafare a perucii.

Cum o montezi. Este extrem de ușor și la fel poți spune și despre peruca în sine. Nu îți dă senzația de greutate, părul este fin, iar în interior peruca se fixează simplu, cu câteva cleme. Toate perucile de la Belher sunt universal reglabile, deci le poți regla din interior pentru o potrivire fixă.

Peruci sintetice ieftine vei găsi peste tot. Însă acel efect de plastic, de păr strălucitor, prea lucios care trădează că este fake nu îți va surâde. O schimbare de look care merită, cu ajutorul unei peruci de calitate, înseamnă să faci o alegere din gama Belher. Aceeași tu, dar cu un nou look! Alege-ți favorita din magazinele fizice sau din eshop, la belher.ro.