Britanicul Maxim Baldry, actorul principal din serialul ‘Lord of the Rings’

Britanicul Maxim Baldry, actorul principal din serialul ‘Lord of the Rings’

Maxim Baldry, actorul in varsta de 24 de ani din “Years and Years” a fost asociat cu acest proiect prima oara toamna trecuta, insa atunci nu avea inca o intelegere oficiala cu producatorii. Acesta a fost si motivul pentru care nu a fost inclus in anuntul despre distributia serialului fantasy in ianuarie, scrie Deadline.

Astfel, Maxim li se alatura lui Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers si Daniel Weyman.

Serialul extrem de scump, bazat pe romanele “Lord of the Rings” scrise de J.R.R. Tolkien, a fost deja reinnoit pentru un al doilea sezon, inainte de a incepe productia primului sezon in Noua Zeelanda.

Cu investitii de 250 de milioane de dolari doar pentru drepturi de autor, productia isi propune sa surclaseze succesul “Game of Thrones”. Astfel, “Stapanul inelelor” va reveni la viata pentru un miliard de dolari, preconizeaza specialistii, o suma uriasa daca tinem cont ca trilogia de pe marile ecrane a costat aproape trei sute de milioane.

Actiunea serialului se va desfasura inaintea intamplarilor din trilogie.

sursa: https://www.filmnow.ro/

foto: Getty Images